Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mamy karmiące piersią
Czy ograniczyłyście swoją dietę?? tak w razie czego zrezygnowałyście z jakiś produktów???
magdaa- kurcze tez miałam plany prania, prasowania itp, ale zepsuła nam się pralka i facet miał się pojawić w wczoraj i się nie pojawił i na dodatek nie odbiera telefonów;/
Trochę poczytałam w necie o wywoływaniu, (wiem, że nie powinnam czytać !!) i boję się jeszcze bardziej... i nie chcę żeby mój synek cierpiał
U nas pogoda beznadziejna..leje nonstop, ale spacerek zaliczyłam![]()
Mamusie czy Wasze maluszki mają/miały żółtaczkę fizjol.? Moja ma od 3 doby życia i położna kazała przepajać woda z glukozą. Też tak Wam mówili? Koleżanka nic nie robi bo polozna powiedziała jej że żółtaczka przejdzie w ciągu 3 tygodni.Pytam, bo malutka nie chce pic tej wody
A co do karmienia mlekiem odciąganym to ja karmię też na żądanie, nie rzadziej niż co 3 godziny. Muszę wybudzać małą i karmić na śpiochaNie wyliczam jej, ile zje tyle zje.
Niemamy karmiące piersią
Czy ograniczyłyście swoją dietę?? tak w razie czego zrezygnowałyście z jakiś produktów???
wow! odważna jesteśNieJem to samo co w ciąży i przed.
Jadlam nawet mandarynke, czekolade, kotlety schabowe
NieJem to samo co w ciąży i przed.
Jadlam nawet mandarynke, czekolade, kotlety schabowe
Holly, a to nie pobierano dziecku krwi w szpitalu? U nas od razu w pierwszej dobie, a potem jeszcze raz w 3 dobie, bo mój smyk miał ostrą leukocytozę. Pierwsze pobranie było z wierzchu dłoni i tam się mu zrobił krwiaczek, który się wchłonął po dwóch dniach, a drugie z przedramienia. Pobierają mało, tylko wbijają igłę i nakapują krople na papierek. O ile pamiętam bilirubinę sie sprawdza właśnie z krwi.
Magda, posłałam. Kiedy idziesz do szpitala?