reklama

Listopad 2010

Czesc dziewczynki.
Ja dzis pojechala na zakupki i myslalam ze cos kupie dla siebie lub maluszka, ale nic ciekawego nie bylo. Bez znania plci cezko wybrac zeby nie bylo niebieskie lub rozowe, bede musiala sie jeszcze jakies 9-10 tygodni powstrzymac.
Ogladalam tez ciuszki ciazowe, ale nic ciekawego.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesć dziewczyny, dawno nie zaglądałam, ale dużo się działo. Najgorsze poki co za mną, choć przeszłam wiele,te plamienia minęly dopiero w tym tyg, lezenie plackiem itd, do tego rota wirus, odwodnienie, pod górkę od początku..ale od kilku dni czuje sie fantastycznie;-)))
Dzis nawet kupiłam sobie stanik w triumphie- 80 F ;-))a to dopiero poczatek, kupilam tez spodenki w H&M jeansowe, i 3 bluzeczki, mam juz brzuszek jak wtedy gdy z moimi blizniczkami byłam w 4 mies, jest naprawde duzy i widac ,ze zostane mamusią;-);-)
czy wy tez macie ochote wciaz na to samo??bo ja mam rozne zachcianki ale codzienie po prostu musze zjesc kiwi i pomaranczki..i koktajl bananowy;-)

czesc a ja dzisiaj juz do domku wracam znaowu 8h jazdy mnie czeka trzymajcie kciuki aby dzisiejsza podroz nie byla az tak meczaca no i zebym nie plamila jak ostatnio
a ja sie musze normalnie pochwalic dzisiaj kupilam mojej kruszynce wozek:-) jak dojade do domu to wkleje fotke

Na weekend zawsze tu spokojniej :) i dobrze, niech mamuski odpoczywaja sobie. Widze ze zakupowy ten weekend dla was :) ja bylam na zakupach ale kupilismy dla mojego D garniturek na wesele, a jak nasz samolot odwolaja.. to bedzie juz mial na zapas moze na chrzest naszej kruszynki :) w kazdym razie wyglada pieknie! :)

Yasemeen, to super jedna rzecz masz juz z glowy :)

via, to dobrze, ze Ci lepiej, moze juz tak zostanie, trzymam kciuki

U mnie samopoczucie ok, humorek tez, dotlenilam kasztanka (stwierdzilismy z D ze "fasolka" juz nie pasuje.. a ze on chce chlopczyka to wymyslil kaszatanka) i byl pierwszy w tym roku mini grill :)

oleńka:),
paulinka109, mi zaproponowano te badania za darmo, ale powiedzialam, ze nawet syjakby dziecko mialo zespol downa to ja i tak je bede chciala

Dzisiaj tutaj prawie same lekarzowe rozmowy :)

A ja mam znowu pytanko.. kiedy mozemy zaczac czuc ruchy naszych maluchow?

Elzu, w badaniach prenatalnych nie chodzi tylko o ZD, choć to najczęstsza wada, możliwe jest zaobserwowanie chorób płodu, które można leczyć w czasie ciąży - taką sytuację ma moja znajoma która właśnie leczy swojego dzidziusia.

Hm, myślę że za wcześnie na czucie ruchów dziecka. cierpliwości ;)

hej babolki

u nas w weekand wcale nie za spokojnie,
właśnie wróciliśmy ze szpitala, bo wczoraj bolał mnie brzuchol, tak jakna @, dosyć intensywnie,a w nocy dostałam plamienia....
na szczęście z dzidzią wszystko w porządku, bije ładnie serduszko, nawet urosła dużo i taka wyraźna...machała łapkami i nóżkami....cudo moje....
ale też najedliśmy sie strachu, bo lekarz nie zauważyl poprzestawianych parametrów USG i przez pół godziny szukał maleństwa, powtarzał cały czas,że widzi tylko pusty pęcherzyk....
nie wiem,ale jakoś czułam,że to jakiś absurd i zapytałam,że może coś z USG nie tak, bo to niemożliwe.... klika dni widziałam dzieciątko , cos tam popykał i znalazł zgubę.....
powodem plamień jest lekko otwarte ujście szyjki i malutka nadżerka....
dołożył nospę, bo już medycyna nic poza moim zestawem leków nie jest w stanie mi zaoferować, jedynie ze moejej strony narazie leżenie plackiem, kontakt ze swoim lekarzem prowadzącym, a jak nie przejdzie, to jednak powrót do szpitala

i tak....

Ja byłam dziś na usg, tak smiesznie w niedziele ale moja lekarka ma dyżury w szpitalu i tam mnie bada. Widziałam moją kruszyneczkę, jest taka wsaniała widać kztałt głowki, pupci i jak ssie kciuk. Dodałam fotke na forum co dodajemy fotki z usg. Dostałam od koleżanki caaaly wór ciuszków, jestem uradowana:)

reklama
hej babolki

u nas w weekand wcale nie za spokojnie,
właśnie wróciliśmy ze szpitala, bo wczoraj bolał mnie brzuchol, tak jakna @, dosyć intensywnie,a w nocy dostałam plamienia....
na szczęście z dzidzią wszystko w porządku, bije ładnie serduszko, nawet urosła dużo i taka wyraźna...machała łapkami i nóżkami....cudo moje....
ale też najedliśmy sie strachu, bo lekarz nie zauważyl poprzestawianych parametrów USG i przez pół godziny szukał maleństwa, powtarzał cały czas,że widzi tylko pusty pęcherzyk....
nie wiem,ale jakoś czułam,że to jakiś absurd i zapytałam,że może coś z USG nie tak, bo to niemożliwe.... klika dni widziałam dzieciątko , cos tam popykał i znalazł zgubę.....
powodem plamień jest lekko otwarte ujście szyjki i malutka nadżerka....
dołożył nospę, bo już medycyna nic poza moim zestawem leków nie jest w stanie mi zaoferować, jedynie ze moejej strony narazie leżenie plackiem, kontakt ze swoim lekarzem prowadzącym, a jak nie przejdzie, to jednak powrót do szpitala

i tak...

Dobrze, że wszystko już w porządku. Trzymam kciuki za Ciebie i za maleństwo.

hej Ja tez mam termin na 1 listopada Super!!!! To jestesmy w tym samym tygodniu Pozdrawiam

Witamy na forum.

Ja byłam dziś na usg, tak smiesznie w niedziele ale moja lekarka ma dyżury w szpitalu i tam mnie bada. Widziałam moją kruszyneczkę, jest taka wsaniała widać kztałt głowki, pupci i jak ssie kciuk. Dodałam fotke na forum co dodajemy fotki z usg. Dostałam od koleżanki caaaly wór ciuszków, jestem uradowana:)

Super. Cieszę się razem z Tobą. Ciuszki na jaką płeć?

U mnie na razie bez zmian. Nie mam żadnych ciążowych objawów. Postanowiłam się nie stresować do następnej wizyty. 27 kwietnia wszystko się wyjaśni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry