reklama

Listopad 2010

Nie mam żadnych ciążowych objawów. Postanowiłam się nie stresować do następnej wizyty. 27 kwietnia wszystko się wyjaśni.

Izula...i tak trzymać:-), ja też nie mam, mdłości mam tylko po zastrzyku hcg, ale dostaję 5000 j., więc muszą być przy takiej dawce, bo to silne uderzenie hormonu
, a tak poza tym nic, ani bólu głowy, cycuchy normalne,zachciewajek żadnych, tu dziewczyny mi smaka robią coraz jakimiś pysznościami,ale tak miałam zawsze,bo jestem łakomczuchem
no..... może trochę sił brakuje.....

agrafka...widziałam ,śliczna kruszynka:-)

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Jestem mama z listopada 2009 . Serdecznie Wam Wszystkim Gratuluje. Czytam Was i wracaja wspomnienia jaki to piękny okres oczekiwania. Wszystko prze Wami. Trzymam za Was wszystkie kciuki ay maluszki byłu zdrowe i piekne. Przed wami bezcene chwile. ZDROWKA ZDROWKA i PIEKNYCH FASOLEK.

A ja sie zastanawiam, czy to, że piersi przestały mnie boleć jest normalne..
Są owszem powiększone, ale jakby obrzęk zszedł. Powinnam się martwić?

I mam jeszcze problemy z krążeniem. Co chwila ktoraś kończyna mi "zasypia".
Macie na to jakieś rady?

Witam się wieczorowo :-)

zaraz poczytam co u Was.

lasotka normalne, niczym się nie przejmuj. Mnie też piersiątka już nie bolą.
A co do "mrówek" czy drętwienia to skonsultuj z lekarzem...koniecznie, może będze konieczność przyjmowania acardu.
Ja biorę jeszcze Detralex, po tym jak powiedziałam lekarzowi że mnie nogi bolą i często drętwieją.

Witam babeczki! Czas zaczac nowy tydzien.
U mnie sloneczko ladnie swieci az sie nie chce isc do pracy, chyba sie dzis znowu spoznie ;/

Piersi juz mnie tez tak bardzo nie bola jak na poczatku i mdlosci powoli ustepuja. Ale zostaly mi jeszcze mdlosci wieczoren...czasem nie moge zasnac bo mi niedobrze :(

dzień doberek!!! :)))

U mnie też wszystko bez zmian... Czuję się dobrze, zero mdłości, zero bólów aaaa no i tak samo jak u Was piersi już nie bolą :) Nie są takie nabrzmiałe :D

Ahhh... Ja ja po baaaardzo długim miesiącu w końcu zobaczę moją iskiereczkę :)))) Jeszcze dwa dni :)

Wczoraj mieliśmy grilla. Jak ja tęskniłam za taką pyszną kiełbaską i chrupiącym chlebkiem :D

Lecę pooglądać co naszkrobałyście w innych wątkach :) Buziaki smrodziaki :*:*:*

reklama
Witam przed południem.
U nas weekend zleciał.Byliśmy u znajomych od piątku do wczoraj wieczorem.
Ja ciesze się że ani mdłości ani bólu piersi nie mam.Bo przy pierwszym dziecku bardzo na początku mnie bolały piersi.
My po śniadanku i zmykamy do sklepu buciki kupić mojej Julce jej pierwsze buciki.
Zmykam się szykować.
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry