Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez nie czuję się ciążowo. A gołąbki.... wchłonęłam właśnie przed momentem.Tofiś
Odp: Listopad 2010
Dziewczyny ja ogólnie czuję się bardzo dobrze - nic mi nie jest do tego stopnia że zastanawiam się czy ja jestem w ciążyale co zauważyłam - i śmieję się z tego - moja ciąża to kulinarnie ciąża po "staropolsku" - na tapecie są gołąbki, roladki z sosem, pierogi , rosół i tak w kółko.
polacaespanola
Odp: Listopad 2010
Ja mam inny problemOd soboty co rano plamię, moze nie duzo ale wydzielina jest zarózowiona a dzisiaj byla brazowa...
Bylam w sobote na izbie przyjec i lekarz nawet mnie nie dotknal...powiedzial ze albo sie klade w szpitalu albo mam sobie kupic nospe. jutro ide do mojego gina...
Brzuch mnie nie boli tylko czasem bardzo kluje albo jak sie mocniej rusze to mnie skurcz lapie w macicy... boje sie.
Nie moge isc do szpitala bo moje pierwsze malenstwo ma 15 miesiecy i nie mam jej z kim zostawic bo Łosiek pracuje całe dnie...
Miala ktoras z Was takie objawy?
Ja mam inny problemOd soboty co rano plamię, moze nie duzo ale wydzielina jest zarózowiona a dzisiaj byla brazowa...
Bylam w sobote na izbie przyjec i lekarz nawet mnie nie dotknal...powiedzial ze albo sie klade w szpitalu albo mam sobie kupic nospe. jutro ide do mojego gina...
Brzuch mnie nie boli tylko czasem bardzo kluje albo jak sie mocniej rusze to mnie skurcz lapie w macicy... boje sie.
Nie moge isc do szpitala bo moje pierwsze malenstwo ma 15 miesiecy i nie mam jej z kim zostawic bo Łosiek pracuje całe dnie...
Miala ktoras z Was takie objawy?

nie zrobili Ci USG,żeby sprawdzić,czy wszystko w porządku, czy nie ma jakiegoś krwiaczka?
ja z tym samym problemem w niedzielę wylądowałam na IP i od razu upomniałam się o USG, tylko u mnie beżowe plamienia, mam maluteńką nadżerkę i lekko uchylone ujście szyjki, także leżenie plackiem do ustąpienia plamienia, na szczęcie już prawie nic nie widać,ale naprawdę cały czas leżę, tylko do toalety wstaję![]()