reklama

Listopad 2010

reklama
Mama2010 - dziewczyny mają rację ... ja jeszcze polecam Ci powiedzieć przy odprawie, że jesteś w ciąży wtedy może dadzą Ci miejsce przy wyjściach awaryjnych albo w pierwszym rzędzie to będziesz miała więcej miejsca na nogi. Skarpety uciskowe koniecznie (nawet jak się nie jest w ciąży to warto na tak długie loty), jeszcze zadbaj o ciepłe rzeczy na pokładzie (strasznie łatwo złapać przeziębienie).

Moja lekarka jak się pytałam o latanie to mówiła, że w drugim trymestrze nie ma przeciwskazań :-)

Ja sama lecę na jakieś ostatnie wakacje we dwoje w czerwcu, tylko jeszcze nie wiem gdzie :-)

Dzieki bardzo dziewczyny wasze komentarze podniosly mnie na duchu bo szczerze mowiac juz prawie zrezygnowalam z tym wakacji. Bede miala usg genetyczne i wizyte u mojej gin pare dni przed wylotem i mam nadzieje ze jak nie bedzie zadnych przeciwskazan to lecimy :) Kochane jestescie :*

ja juz w pracy dzis, taki ze mne pracus :)

Dzień dobry :-)

mama2010 koniecznie skonsultuj z lekarzem, zapytaj czy może powinnaś coś przeciwzakrzepowego i nie rezygnuj jak tylko dr da zielone światełko
Mysza, gdzie chodzisz do doktorka w Warszawie?
Ja jeżdżę do Komorowa, do dr Rogiewicza Prywatna Praktyka Lekarska dr Rogiewicza
A później z reguły jeździmy do Wawy do Złotych Tarasów bo lubię tam robić zakupy :-)

Zabcia jak tam bylam dzis na usg moja fasoleczka to juz konkretny dzidzius 7 cm super ruszal sie ale jeszcze nie widac plci haha pozdrawiam
Gdzie się czarownico podziewasz ?!? Jak się czujesz ?
Świetnie że z dzidzią ok. Odbierz zdjęcie od mężulka i wklejaj! Pozdrawiam

A mnie się wczoraj nie udało dzidziusia podglądnąć, nie było dr...no ale przecież nie liczyłam na to, ale gdzieś w środku miałam cichą nadzieje.
Później pojechaliśmy do tarasów, kupiłam sobie ciążową bluzeczkę - taką tunikę i zupełnie nieciążowe buty :-) bo na bardzo wysokim obcasie, ale tak mi się spodobały że musiałam je kupić.

Życzę Wam pięknego dnia! Pozdrawiam Was wszystkie

Dzień dobry :*
Ja narazie mam powiedzmy wolne od szkoly:) Ja tez mam piekne buciki na wysokim obsasie i nie moge sie kurcze przelamac by je zalozyc:P Ale moze dam rade w weekend jak bedzie cieplo :)

Witajcie z rana!

A później z reguły jeździmy do Wawy do Złotych Tarasów bo lubię tam robić zakupy :-)
Zdecydowanie wolę Arkadie - jest bardziej przestrzenna i ma więcej powietrza. Właśnie mam zamiar się tam kopsnąć dzisiaj.
Jeśli chodzi o wakacje, to my planujemy samochodem w lipcu do Chorwacji jechać - mam nadzieję, ze upały i długa jazda dadzą się "znieść"
Miłego dnia Wam życzę - uciekam do obowiązków - dziś lepiej się czuję, wiec muszę nadrobić zaległości.

Joaś to następnym razem udam się do Arkadii bo jeszcze nie byłam.
A co do Chorwacji to zazdraszczam...my też tak planowaliśmy ale mój W. stwierdził że lepiej dla mnie będzie gdzieś polecieć. Uwielbiam Chorwację. Macie już coś wynajętego ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry