Jotemka
Fanka BB :)
My zawsze jeździmy nad polskie morze, do Białogóry, kiedyś do Dębek jeździliśmy. W tym roku zagraniczny debiut :-)A ja w tym roku planuje jechac nad nasze polskie morzeA dokladniej do Jastrzębiej Góry, uwielbiam to miasteczko
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My zawsze jeździmy nad polskie morze, do Białogóry, kiedyś do Dębek jeździliśmy. W tym roku zagraniczny debiut :-)A ja w tym roku planuje jechac nad nasze polskie morzeA dokladniej do Jastrzębiej Góry, uwielbiam to miasteczko
![]()
A w jakiej miejscowości.Tak, mamy domek - na trzy rodziny - będziemy większą ekipą.
Ja też uwielbiam Jastrzębią Górę :-) tylko to strasznie strome zejście do morze mnie zawsze przerażało :-)A ja w tym roku planuje jechac nad nasze polskie morzeA dokladniej do Jastrzębiej Góry, uwielbiam to miasteczko
![]()
Popieram w 100%! Jest przepiękna.Super Chorwacja jest przepiekna![]()
Ja chcem pracowac jak najdluzej. Nie umiem siedziec w domu. Jezeli zdrowie dopisze to bede pracowac do 8 miesiaca.A ja mam pytanie do pracujących mam - wybieracie się na zwolneinie lekarskie czy pracujecie do końca?? A może już jesteście na L4?
Dziewczyny potrzebuje porady.
Jakie jest waze zdanie co do podrozowania w ciazy? Pytam bo dokladnie za miesiac mamy wykupione wakacje w Malezji.
A ja mam pytanie do pracujących mam - wybieracie się na zwolneinie lekarskie czy pracujecie do końca?? A może już jesteście na L4?
Mama2010 - dziewczyny mają rację ... ja jeszcze polecam Ci powiedzieć przy odprawie, że jesteś w ciąży wtedy może dadzą Ci miejsce przy wyjściach awaryjnych albo w pierwszym rzędzie
my planujemy samochodem w lipcu do Chorwacji jechać - mam nadzieję, ze upały i długa jazda dadzą się "znieść"