reklama

Listopad 2010

Hej Laseczki bylam dzisiaj u Gina zrobil USG wszystko ok :D
Nie wiadomo czemu jest to plamienie, szukal krwiaka ale nic nie znalazl mozliwe ze to od nadzerki, przepisal Luteine, Nospe i Asparginian i kazał sie oszczedzac...a jak tu sie oszczedzac z 14-sto miesiecznym Krabąszczem hehehe :)
Wstawiam fociaka :)
Zobacz załącznik 237804

reklama
to dziwne Violett zaraz to ogarnę :) P200410_20.030001.jpg

polecaespanola - jejciu sliczna ta Twoja dzidzia :))) Nasze dzieciaczki są w podobnym wieku więc moja dzidzia też juz będzie taka wyraźna :))) Ahhh... jutro wizyta już sie nie mogę doczekac :D

reklama
Witam Was Dziewczynki :)
Nie było mnie kilka dni a tu ruch że hoho...
U mnie wszystko ok,byłam dziś u lekarza,pooglądałam sobie dzidzie z każdej strony,pomierzyliśmy i wszystko dobrze.Jutro idę na test potrójny...mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Zdjęcia wrzucę jak tylko dorwę aparat,bo skaner mi zastrajkował :P
Poruszyłyście temat upałów w ciąży,z doświadczenia wiem,że jest ciężko.Rodziłam córcie 21 sierpnia i właściwie od kwietnia było wtedy bardzo ciepło.Pamiętam że latem jazda komunikacją miejską to była teksańska masakra(nie mieliśmy wtedy jeszcze samochodu).Mam nadzieję że tym razem będzie lżej bo latem będziemy dopiero/aż w 5-7 m-cu :)
P.s.Co do opalania w ciąży to odradzam,łatwo o plamy które potem baaaardzo ciężko usunąć,tak więc wysokie faktory minimum 20 polecam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry