reklama

Listopad 2010

ja tydzień temu śmiałam się ze swoim ginem,że chyba sobie kupię USG, powiedział,że nawet ma stare na zbyciu, to jakbym chciała...to może sprzedać:-D
ale tak na poważnie zastanawiam się nad małym detektorem tętna , niewielki koszt bo jakieś 130 zł,a przynajmniej pewność i spokój, w ciąży z Mikiem, miałam parę takich akcji,że go przez całydzień nie czułam i cała w newach leciałam na IP
trzymam kciukaski za wizyty u ginów:-)

No mój W. też się śmieje że dla mnie najlepszym prezentem byyłoby takie usg i mówi że wtedy bym cały czas na tv oglądała dzidziusia...po czym dodaje że on musiłby firmę zamknąć bo leżałby ze mną :-D
A co do detektora to ja też go kupię, już nawet miałam kiedyś upatrzony ale kosztował ok 230zł.
Jak odnajdę link to wkleję.

edit: znalazłam http://www.allegro.pl/item1003146222_detektor_tetna_plodu_lcd_zel_usg_gw_24_m.html

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki!!! :) Jak mija początek dnia...? :) Ja znowu nastawiłam rosołek, kilka godzin i bedziemy z dzidzią papusiać :D
U mnie samopoczucie ciągle dobrze - bez rewelacji.
Ahhh... zapomniałam wcześniej napisać: ŚLIWKI I KAWA Z RANA POMOGŁY :D:D:D Jestem lzejsza chyba o 5kg :D Teraz będę to dziennie praktykować :)

Ja zmykam się ubierać bo jedziemy Naszego Robaczka zobaczyc :))))))))))))))) Trzymajcie kciuki, zeby wszystko było dobrze :* Za Elzu też bo wiem, ze ma dziś wizytę :) Jak wrócę to zdam relacje i wkleję foteczkę :)

No niby robią - ja ciągle czekam na list ze szpitala.

Jednak jak nie przyjdzie list z datą wizyty do 12 tygodnia to na 13 tydzień umówię się na prywatną wizytę - to chyba optymalny termin?

Trzymamy za was kciuki kochane :*
Ojej Tofis to wspolczuje ja bym nie wytrzymala. Ja bde miala usg w 10 tyg i kurcze juz niemoge sie doczekaci wkurzam sie ze nie jest wczesniej.

No niby robią - ja ciągle czekam na list ze szpitala.

Jednak jak nie przyjdzie list z datą wizyty do 12 tygodnia to na 13 tydzień umówię się na prywatną wizytę - to chyba optymalny termin?

No ja będę robić w 14 tygodniu. Różnie piszą...niektórzy że między 12a14, a inni 12a16tc.

Paulinko zazdraszczam tego cudnego widoku :-) powodzenia i czekam z niecierpliwością na foto-relację :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry