Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) chyba raczej nie siedzi...wiele razy widziałam ile Ci rodzice się z tymi dziećmi w podróży wymordują, bo one chcą spacerować, bawić się etc...Czyli w samolocie to wygląda tak, ze nie musze wykupywać osobnego miejsca dla dziecka tylko dostaje pasy i dzidzia siedzi na kolankach tak?
witaj serdecznie :-)Witam dziewczyny jestem tutaj nowa jestem w ciazy jestem 12tyg i jeden dzien
To cudnie :-) bardzo się cieszę :-) kiedy masz następną wizytę ?U nas dobrze, z dnia na dzien coraz lepiej![]()
A ja mam właśnie na odwrót. Denerwuje mnie jazda jak ktoś inny prowadzi a nie ja. Wolę to sama robić niż siedzieć obok i myśleć że ja pojechałabym inaczej ;-)odkąd jestem w ciąży nieznoszę prowadzić ... przeraża mnie przejechanie 16km przez Warszawę :-) )
Kochane tak dzisiaj się obudziłam i stwierdziłam że nie wytrzymam jeszcze dwóch tygodni do wizyty...i chyba poszukam gdzieś w okolicy usg. Bo normalnie tęskni mi się już za widokiem mojej Kruszynki.