reklama

Listopad 2010

Modlisia ja powtarzam że chciałabym zeby moje dziecko nie wykazywało teraz przyzwoitości i pięknie rozłożyło nóżki.
WOlałabym jednak żeby ginek się nie domyślał tylko powiedział jak już będzie prawie pewny, bo 100% to dopiero wtedy jak wyjdzie z brzuszka :-)
Nie chciałabym żeby np po czasie okazało się że Kamilka okazała sie Szymonkiem lyb na odwrót. ;-)

reklama
uff dziewczynki ale ja sie szybko mecze:p a dopiero zaczelam sprzata i juz padnieta:P
Jeszcze siosra bierze mnie na listosc i robi slodka minke i smutne oczka i nie da sie jej normalnie odmowic:P
Ja tez chce zeby gin powiedzial mi jak bedzie pewny bo tak jak mi powie chyba dziewczynka lub chyba chlopiec to mnie nie zadowoli

Hej dziewczyny :) tyle piszecie, że normalnie nie mogę nadążyć z czytaniem :))
ja w tym roku na zagraniczne wakacje się nie wybieram bo jakoś się boję, jeżeli chodzi o upał to zawsze gorące lato bardzo mi odpowiadało, zobaczymy jak sobie będę radzić w ciąży w upalne dni. Dziś rano znów miałam mdłości i miłość z kibelkiem :(((
Wiecie co już się nie mogę doczekać jutra bo idę na wizytę do mojego gina i mam nadzieję, że zobaczę mojego bobaska :)))

Zmykam moje kochane
jadę po W. do firmy a później jedziemy na pizze bo mi się zachciało :-) więc zostałam zaproszona na moją ulubioną a to 100km od nas.
Do jutra bo już pewnie dzisiaj nie zajrzę.

Z tymi mdłościami to mam różnie, jednego dnia nie mam wcale i już sobie myślę, że mi przeszły a następnego dnia znów jazda, ale i tak już jest lepiej niż na samym początku bo wtedy nie było dnia bez mdłości. Mam nadzieję, z jeszcze jakieć3-4 tygodnie i miną całkowicie :) takie są uroki ciąży :)))

witam
widze ze nie leniu****ecie nie moge nadarzyc z czytaniem
ja na szczescie nie mam mdlosci ani innych objawow ciazowych oprucz gigantycznych piersi jak dla mnie haha i humorkow ktore wlasnie przechodza
jest to moja 3 ciaza i na szczescie nie mialam nigdy zadnych wymiotow
co do latania w ciazy samolotomet to jak dla mnie nigdy nie byl to problem mieszkam w uk i w kazdej mojej ciazy latalam i bylo ok z dziecmi tez moze na dalszych trasach jes inaczej
tez sprzatam ale jakos marnie mi to idzie hihi
xxx

No ja wlasnie skonczylam odkurzac alemoja praca poszla na marne bo moja siostrzyczka kochana je ciasteczka i stwierdzila ze sie podzieli z psem:p No az pies to pudel ktory we wrzesniu bedzie mial 11 lat to je jak by chciala a nie mogla i trzeba jej na drobe kawalki polamac wiec Oliwia poszla na dywan pokruszyla ciasteczkowi psu i znowu sa paprochy, ehhh.

reklama
Ja mam dzis wielki powrot mdlosci dzis...wiecie jak moge sobie pomoc, bo siedze w pracy i nie moge juz....:( Zjadlam rano arbuza i bylo lepiej ale juz znowu czuje sie strasznie? Kiedy mi to przejdzie????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry