reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

reklama
mama2010 powiem Ci tak, moja pani doktor na pierwszej wizycie powiedziala ze z okresu to jest 5 tydzien ale dokladny termin mi powie po USG bo nie chce sie pomylic.A sama nie liczyłam sobie. Wiec narazie tego nie wiem :(

[*]
[*]
[*] Ogromna tragedia...

Elzu Ty nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze,sama mam kilka sukienek z Bravissimo ale u mnie to zakupy internetowe,więc to nie to samo.A staniczki też kupuję od nich a dokładnie z firmy Freya.Moim zdaniem najlepsze,wygodne,bardzo ładne i dają śliczny dekolt.Jak odwiedzisz ten sklep to daj sobie dobrać stanik przez obsługę sklepu,pewnie zmniejszą Ci obwód a zwiększą miseczkę,efekt :confused2: WOW!!!

tak patrze na twoj suwaczek i po pierwszej wyzycie mialam taki jak ty i termina na 22 listopada, ale po drugim USG wyszlo, ze owulacja byla wczesniej niz normalnie i maluszek jest o 3 dni starszy. Podobno tak okolo 13 tygodnia mozn juz poprawie ustawic sobie date. Kiedy masz wizyte?

Eliza, ja mam ten sam problem co ty, moje cycki urosly niesamowicie. Na szczescie mam kilka wiekszych stanikow z czasow jak bralam tabletki antykoncepcyjne i moje piersi byly wieksze niz po odstawieniu. Ale boje sie co bedzie pozniej :)
Moze warto kupic jakas nowa kiecke :)))

AAA zapmnialam wam powiedziec, ze dostalam od mamy swietna ksiazke "Ciezarowka przez 9 miesiecy". Fajna polecam. Opisany jest tydzien po tygodniu, plus fajny tzn pamietnik cizarnej.

reklama
Do góry