reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

nom, z takimi gafami często się spotykam, cóż zrobić, aka karma;)
Co do piwka, czasem pytali, ze 2 lata temu wymienialam stary dowód na nowy, ale zanim to zrobiłam, była taka sytuacja;
udając się na jakiś babski wieczór postanowilam nabyć winko. Ustawiłam się w kolejce, a kiedy przyszła moja pora wyrecytowałam "poprosze fresco białe półsłodkie" (nota bene tego to już się nie da pić). W odpowiedzi pani powiedziała "dowod poproszę"
jakie było jej zdziwienie, kiedy wyjęłam z torebki te starą zieloną książeczkę...
hehe

reklama
Dzis jak polozna sluchala serduszka.. to najpierw przylozyla taka plastikowa trabke i przez nia tez slyszala, wiec przed chwilka kazalam D zeby posluchal uchem.. i mowi ze slyszy serduszko.. w kazdym razie lezalam na plecach na plasko przez chwile i on mi przyciskal glowa troszke brzuszek.. i teraz mi tak ciezko.. nie moge zlapac oddechu :/ tzn moge ale mi ciezej niz zwykle.. uff

Dzis jak polozna sluchala serduszka.. to najpierw przylozyla taka plastikowa trabke i przez nia tez slyszala, wiec przed chwilka kazalam D zeby posluchal uchem.. i mowi ze slyszy serduszko.. w kazdym razie lezalam na plecach na plasko przez chwile i on mi przyciskal glowa troszke brzuszek.. i teraz mi tak ciezko.. nie moge zlapac oddechu :/ tzn moge ale mi ciezej niz zwykle.. uff

Elzu, nie martw się, pewnie jak się rozruszasz, to Ci przejdzie....może jakiś nerw był uciśnięty?

Witam w sobotni zimny poranek :))

A co tu tak pusto???

Śniadanie zrobione, chłop wyprawiony, całe wyrko dla mnie :))
Nie mam żadnych planów na dziś... Ogarnę dom, zakupy, jakeś ciasto może. Hmm, jak na razie jest tak zimno, że nie wyłażę spod kołdry

Dobry :)
U nas słoneczko świeci,ale zimno jest ...brrr...
Dzisiaj planuję poprać koce,narzuty i takie tam ,żeby już na zimę było czyściutkie-trzeba wykorzystać ostatnie promienie słoneczka ;)
Rwa kulszowa jakoś mi odpuściła,może maluszek się przekręcił i już nie naciska na nerw...miejmy nadzieję,że już nie będę miała okazji poczuć "jej" ponownie:)taka ulga bez niej,że aż dziwnie,bo już się przyzwyczaiłam...
Teraz mogę się normalnie schylić,nałożyć balsam czy spokojnie wziąć prysznic :D :D

LLF, dzieki :) jak posiedzialam troche prosto to mi przeszlo :)

Witam weekendowo :) u nas narazie jeszcze chlodno ale zapowiadali kolo 20 stopni wiec mam nadzieje, ze tak bedzie :) mysle zeby zrobic na obiadek lazanki, a potem razem z D jakies ciasto.. ide poszukac przepisu na marchewkowe, gdzies tu bylo na forum..

Dzień Dobry!!!
U mnie słonecznie,ale odczuwa się już w powietrzu zapach jesieni....uwielbiam jesień-bo zawsze jesienią zmienia się moje życie.....to dla mnie płodny czas.....:-)
Ja również nie mam planów na dzisiejszy dzień,ale pewnie pomogę trochę mojemu K.,który maluje pokoje....jeden dla nas....a drugi dla Tymka hahahha!!!
Wczoraj postanowiłam codziennie cieszyć się ciążą,na maksa wykorzystać ten stan,kiedy małe dzieciątko jest w brzuszku....cudowna sprawa:-D
Svensonka-mój brzuszek jest identyczny....z reszta w koncu muszę go pokazać na innym temacie.
Buziaki

Hej kobitki.Ja tylko z doskoku i podczytuje,bo całe dni nad Zuzią biegam.Dwie noce do najlepszych nie należały,męczy ją temperatura i zapchany nosek.Dzisiaj trzeci dzień leków,nieznaczną poprawe widzę.I oby do przodu.Okazało się,że to angina.W poniedziałek na kontrol i zobaczymy co dalej.Oby już było dobrze.
Idziemy robić ciasto,bo małej się zachciało.
Miłego dnia kobitki

reklama
Ja już po wizycie.
Dostałam jakieś leki rozkurczowe + standardowo nospę. I magnez, więc muszę odstawić żelazo.. trzeba wybrać mniejsze zło..
No i zalecenie właściwie leżenia non stop.. Czego się nie robi dla maluszka..:tak:
Resztę z wizyty opisałam w innym temacie;-)

agrafka
Jasne że można.. co tylko chcesz, w jakich tylko chcesz kolorach itd. Jakby co, pisz na pw :);-)

U nas pogoda straszna.. leje od rana i tylko 14 stopni..

Z mojego brata to już prawdziwy klocuszek.. :)
P1040918.jpg P1040957.jpg

Do góry