karmelka1897
Zaciekawiona BB
Cześć mamuśki
Obiecałam się meldować co jakiś czas wiec pisze
U nas kilka niespodzianek bo Moja Ania to się Franiem może okazać. Tak mi lekarz namieszał w głowie , ze juz nic nie wiem
Przez 2 tyg byłam w stresie ,ze maluch pośladkowo leży ale po wczorajszym macaniu brzuszka przez lekarza okazało sie ze juz zanurkował główką do dołuAle nie wiem jak bardzo wiarygodne może być takie macanie przez specjalistę...
A co najciekawsze to gin mi dał 2 tyg i powiedział , ze nie długo się na porodówce spotkamyByle przez te 2 tyg polegiwac i nie zażywać zbyt duzo ruchu .. Szyjka mi się juz troszke skróciła.
Mam nadzieje ze się nie myli
Ciekawa jestem , która z nas pierwsza będzie tuliła swoje dzidzi?
Trzymajcie sie wszytskie zdrowo Wy I Wasze maleństwa!!
ojj trzyma za was kciuki
Dziewczyny ja to bym bardzo chętnie powiedziała jej, że nie daje rady i niech sama zajmuje się małym.. ale ona jeździ 2x dziennie do babci i jest tam po 2,3 h.. do tego zakupy.. i w sumie nie mam jej prawie cały dzień...a dziecka nie zabierze ze sobą.. no i nie ma w rodzinie nikogo, kto mógłby się nim zająć...:-(
dlatego kiedy tylko maluch śpi, ja robie to samo..i staram się z nim jak najwięcej siedzieć, jeśli już go mam na rękach..
wiem,że to troche nieodpowiedzialne z mojej strony (i ze strony mojej mamy) ale teraz jest strasznie dużo problemów.. wszystko się skumulowało w jednym czasie..:-(
ojj biedactwo...trudna sprawa z ta Mama ale tez musisz dbac o WAS
a u mnie Male Lobuziaki kopia i wariuja...ehhe
a ja juz mam dosc...heheh
a jak tam u8 was??
ogladam wlasnie TVN "TOP MODEL"
jakie chude laskii