reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

Witam piątkowo :)
U nas ok, chociaż wczoraj napinał mi się brzuszek. Ale po przespanej nocy jest dobrze. Teraz z Małgosią oglądamy bajki, jest taka ładna pogoda to może później pójdziemy na spacer.
Pozdrawiamy serdecznie papa

reklama
Witam weekendowo :)

LLF super że jest nas coraz więcej chcących pomóc Anarien. Daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedzieć, też myślałam początkowo o kombinezonie. Zajmę się czymś innym, tylko musimy się komunikować żeby nie powielić nic.

A u mnie łóżeczko stoi już:-) wczoraj przyszło kurierem i jak mężuś zaczął składać, to go na obiad nie mogłam ściągnąć.
Dzisiaj J znowu pojechał na delegację do berlina więc do wieczora jestem sama.

Dzien dobry mamusie :-)

Wróciłam od gina by przedłużył mi recepte na coś na bakterie w moczu bo nie mogę się ich pozbyć :/ Teraz rano przychodzą pacjentki na NFZ i strasznie ich dużo było. Całe szczęście przyjął mnie poza kolejnością :-)

Elzu - gratulacje z okazji rocznicy :-)

m3onika - witaj i gratuluję tak szybkiego porodu, obyś ten też miała taki szybki :-)

Miłego dzionka :-)

Dzień dobry!

Witam nowe mamusie :-)

wczoraj byłam na SR, a w nocy takie koszmary, że się z rana spłakałam. :baffled: Mój P. przytulał mnie jak małą dziewczynkę. Znowu śniło mi się między innymi, że urodzę chłopca. Dość mam tej swojej podświadomości. Przecież będzie Lilcia i bardzo się z tego cieszę! :angry:

Trusiu nie zrozumiałam: masz 13 października mieć odpowiedz co do kredytu, czy powiedziano ci, że go nie otrzymasz?

cześć dziewczynki..ech znow mi się cos przypałętało...starałam się to olać ale nie dało sie. wczoraj dostałam ataku swedzenia na całym ciele, myslałam, że to nic takiego,wzięłam prysznic myślałam, że to jakiś proszek do prania czy co. ale w nocy budziłam sie na wielkie drapanie i teraz to samo. koleżanka zadzwoniła do swojego kolegi ginekologa (nie chciałam robic afery mysllam ze to nic takiego) i okazłao sie, że to moze być cholestaza- zatrucie ciążowe i musze jechać do szpitala. moja ginka to potwierdziła :-( także melduję, że mnie nie będzie przez jakiś czas, pozdrawiam wac cieplutko!

Agrafka swędząca skóra w ciąży zwłaszcza w IIItrym jest tak samo popularne jak wymioty w Itrym. W kierunku cholestazy musisz zrobić odpowiednie badanie.
Nie masz co się za wczasu nastawiać na najgorsze. Trzymam kciuki i wierzę że to nic złego.

mysza- tak , przyjęcie w szpitalu jest profilaktyczne, maja mi zrobić wyniki, jesli miałabym sama zrobić to musiaąłbym czekac aż do poniedziałku, bo dziś piątek, więc wyniki tylko wtedy bede miała na cito, jak się przyjme na ip. buziaki , zmykam pakować sie.

Agrafka trzymam kciuki zeby to jednak nie okazało sie nic powaznego, daj znac jak tylko bedziesz mogła.

Trusiu współczuje tych formalnosci bankowych, to wszystko jeszcze przedemna ale juz tyle sie nasłuchałam i naczytałam ze juz teraz mam dość.

reklama
Do góry