ixidixi
Fanka BB :)
Dzień dobry;-)
U mnie pogoda fatalna
leje, wieje i ogólnie zimno..
D. przed chwilą wyszedł do pracy, więc ja korzystam z czasu wolnego i leże jeszcze pod kołderką
Wczoraj przed snem zaczął mnie trochę pobolewać brzuch, tak jak przed okresem.. i wiecie co? Śniło mi się, że wzięłam nospe i poszłam spać.. I dopiero dzisiaj rano zorientowałam się, że wcale jej nie wzięłam..
a brzuch boli mnie dalej
Holly kawał chłopa z tego Leosia:-) ciekawe ile mój już waży..
A co do szczepień to jestem totalnie zielona w tym temacie..
Jak przyszła do mamy położna, to od razu poleciła te szczepienia 5in1.. bo te darmowe to są do niczego itd. a łączny koszt takich + pneumokoki to ok 1200 zł
Nie chce oszczędzać na szczepieniach.. ale może jest jakieś lepsze rozwiązanie (dla dziecka)?
U mnie pogoda fatalna
leje, wieje i ogólnie zimno..D. przed chwilą wyszedł do pracy, więc ja korzystam z czasu wolnego i leże jeszcze pod kołderką

Wczoraj przed snem zaczął mnie trochę pobolewać brzuch, tak jak przed okresem.. i wiecie co? Śniło mi się, że wzięłam nospe i poszłam spać.. I dopiero dzisiaj rano zorientowałam się, że wcale jej nie wzięłam..
a brzuch boli mnie dalej
Holly kawał chłopa z tego Leosia:-) ciekawe ile mój już waży..
A co do szczepień to jestem totalnie zielona w tym temacie..
Jak przyszła do mamy położna, to od razu poleciła te szczepienia 5in1.. bo te darmowe to są do niczego itd. a łączny koszt takich + pneumokoki to ok 1200 zł

Nie chce oszczędzać na szczepieniach.. ale może jest jakieś lepsze rozwiązanie (dla dziecka)?