reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

U nas za oknem beznadziejnie. Nie pada, ale jest pochmurno i bardzo zimno. Od początku lipca u mnie nie było takiego ładnego słonecznego dnia bez deszczu. Z jednej stony dobrze, że nie ma upałów, ale z drugiej strony jest lato, a nie ma słonka.

reklama
Lasotka a co to za ćwiczenia? Chodzisz do jakiegoś specjalisty-tak?

chodzę do poradni rehabilitacyjnej, odbywają się tam zajęcia indywidualne i grupowe dla takich jak ja... geberalnie to ludzie w wieku lat 70 ;)
Co do ćwiczeń, ja mam kręgosłup rozwalony w dwóch miejscach - szyjnym bardzo; ledźwiowym trochę
i na te 2 odcinki dopstaję zestaw ćwoczeń i zastaw obowiązkowy - czyli na mięśnie brzucha, bo podobno są podstawą zdrowego kręgosłupa:szok:

pogoda jest dramatyczna!!!

chodzę do poradni rehabilitacyjnej, odbywają się tam zajęcia indywidualne i grupowe dla takich jak ja... geberalnie to ludzie w wieku lat 70 ;)
Co do ćwiczeń, ja mam kręgosłup rozwalony w dwóch miejscach - szyjnym bardzo; ledźwiowym trochę
i na te 2 odcinki dopstaję zestaw ćwoczeń i zastaw obowiązkowy - czyli na mięśnie brzucha, bo podobno są podstawą zdrowego kręgosłupa:szok

Kurcze w mojej okolicy to chyba nie ma czegoś takiego jak poradnia rehabilitacyjna...:-(

Czy u Was też jest tak zimno?? U nas pogoda jak w październiku i to pod koniec. 15 stopni na dworze i pada deszcz, kolejny już dzień.

Asia u nas wczoraj było 12st i lało cały dzień...Dzis troche lepiej. Nawet słoneczko wyjrzało zza chmur a temperatura podskoczyła do 19st:-)

Ja nie lubie zimy. Mogłabym ją przespać, gdyby nie Boże Narodzenie i te dni kiedy jest tak dużo śniegu i słonko. Na jesień czekam podobnie jak w zeszłym roku, ale tylko ze względu na moją malutką ( bo się wtedy urodzi). Uwielbiam lato, ciepło i słonko. Bardzo mi go brakuje w tym roku.

reklama
Ech...mój synus zjadł dziś na śniadanie (mimo że zębów nadal brak) kanapeczkę z pasztecikiem drobiowym i popił herbatką z kubeczka:-DŚwietnie to wyglądało jak tak glimał tę kromkę:-DJutro zrobimy jejeczniczkę ze szczypiorkeim:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry