Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zastanawia mnie to dlaczego z kazdym dniem boli go coraz bardziej? wydawaloby sie ze uklad pokarmowy sie rozwija i z kazdym dniem kolki powinny byc lzejsze.... Ech!

Na szczęście spała potem do 5 rano.heehe spoko u nas po kapieli tez roznie bywaMycha, Mikado, Patusia kochane trzymamy za Was kciuki!! Wracacie do nas szybko ze swoimi maleństwami!
Dzień dobry mamusie
Nocki u nas są ok, mała budzi się tylko na karmienie co ok 2 godziny, za to po kąpieli ok 18 - istny cyrk praktycznie co wieczór ( nie jest głodna, nie ma mokro, to nie brzuszek), histeryca malutka krzyczy , płacze, usypia, zaraz się wybudza i tak trwa to np do 22, do 23, padam na pysk. Dobrze, że mieszkam z mamą, bo mój jeździ nie jest codziennie w domu i ze wszystkim byłabym sama.
Spacerkujemy codziennie, wczoraj byłyśmy na zakupach, w sumie ponad 2 godziny.
Idę coś zjeść i przepraszam, że tylko o nas, ale nie mam nawet jak nadrobić, bo czasu brakuje:/
buziory:*

niecierpi sie wycierac,przebierac ani smarowac jakimis kremami czy balsamami
trace przyjemnosc z kapania go przy takim darciu po zakonczeniu no ale wiadomo uspakaja sie dopiero jak juz jest ubrany
a juz nie wspomne i przebieraniu pieluch,tragedia