Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zaraz pójde pogratulować.Hej dziewczyny, wkońcu chwila czasu dla siebie.mała jest nie możliwa wczoraj i dzisija nic z rana nie chce spać, zasypia dosłownie na góra 30 minut potem cyc i znów.nie wiem czy się nie najada czy co.teraz odpukać śpi prawie 1,5 godziny.obudzila się na chwile ale zasnela. nocki u nas nawet fajnie.wczoraj pierwsza noc z nami przespala od 12-5, dzis od 1-4 chwilka na jedzenie i do 8. a jest taka fajniutka, tak fajnie sobie podsłu****e jak o niej rozmawiamy i wtedy tak fajnie się śmieje.
musze troche nadrobic co u was, bo od tygodnia to nie jestemw temacie atak mi strasznie brakowalo
dziewczyny przypomnijcie gdzie sie suwaczek zmienia bo juz zapomnialam
Niunia ma problemy z brzuszkiem i stajemy na głowie, by jej ulżyć, ale niestety nic chyba nie pomaga... Jestem wykończona, bo mała nam płacze dość sporo, często w nocy niestety... :-( Spróbuję zmienić MM, podaję Espumisan, podawałam też koper, ale jakoś efektu wielkiego nie widziałam. Teraz zmieniam sposób podawania Espumisanu, rezygnuję z kopru, zmienię mleko i zobaczymy...