Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak poważnie to spotkamy się pewnie za jakiś czas na kolejnym wątku , no nie wiem np maj 2014?;-) 

Hej mamusie
onanana ja myślę, że jeśli dzidziuś przybiera stale na wadze, to musi się najadać. Przed chwilą miałam jakby pustego cycka, a mała jadła i mleko się lało - więc produkcja musi trwać, u Ciebie pewno też tak jest
Pola od 2 dni zasypia niespokojnie, rączka po szczepionce p/p gruźlicy zaogniona, ropka się zbiera, może to przez to?
Ale jestem dziś śpiąca...
Kurcze moja Natalka tez nie spi w dzien, ale nie lezy sobie grzecznie w łózku tylko ciagle marodzi albo płacze albo wyje:-(Nawet nie zawsze na rekach jest ok. Na nic czsu nie mam.
Ale czasem to jest masakra, wczoraj od 8:30 do 13 na rękach i nie chciał jeść, a potem się okazało, że chce jeść ale TYLKO wtedy, jak go noszę 
Ja tez jestem zdecydowanie na NIE!!! Ciąża fatalna, poród ciężki, problemy z karmieniem i jeszcze dziecko rozbeczane. Ja podziekuje za powtórke z rozrywki![]()
W sumie nie narzekam na tego bąbla, jest ciężko, ale daję radę, ale chcę mieć 40 lat i czas dla siebie, a nie znowu w pieluchach siedzieć (bez urazy dla niektórych mam, przecież każda sama decyduje co dla niej ważne 

ale za 2-3 lata czemu nie ;-)
Ja tez jestem zdecydowanie na NIE!!! Ciąża fatalna, poród ciężki, problemy z karmieniem i jeszcze dziecko rozbeczane. Ja podziekuje za powtórke z rozrywki![]()
Margana, Ankusch i ja podzielam Wasze stanowiskoale podobno jak pierwsze dziecko da w kość to drugie wszystko wynagradza:-)

ale jak zaszłam w ciążę i dostałąm pierwszych dolegliwości to ograniczyłam plany do 2 ;-)