Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to naprawdę męczy, nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić bo nawet do łazienki pójść nie mogę ani śniadania sobie zrobić. Wiem , że powinnam sztucznie wydłużać czas między karmieniami ale Filip tak ryczy, że nie mam siły i daję mu tego cyca. To trwa już od wielu tygodni, każdy mówił, że przejdzie i mam poczekać, a to nie przechodzi i powoli tracę nadzieję, że to się kiedykolwiek zmieni. Nie mam nawet sekundy czasu wolnego, nawet teraz piszę jedną ręką bo drugą trzymam Filipa i go karmię.a po jakim czasie są wyniki tych badań przesiewowych? czy to prawda, że o wynikach informują tylko jak coś wychodzi podejrzanie, a jak jest ok to nie dostaje się żadnej informacji?
Aga, trzymam kciuki za dalsze badania.
Także licząc od naajniższej jego wagi po urodzeniu, w niecały miesiąc przybrał 1400g, także moje trudny zostają tym samym wynagrodzone, choć przyznaję, jak same zresztą wiecie, nie jest łatwo, szczególnie w nocy, jak już się ma wszystkiego dosyć i chce się po prostu zasnąć. Do tego mój Mały ma odwrócenie dnia i nocy i w nocy często nie chce sskubany spaś a ja dostaję białej gorączki.a po jakim czasie są wyniki tych badań przesiewowych? czy to prawda, że o wynikach informują tylko jak coś wychodzi podejrzanie, a jak jest ok to nie dostaje się żadnej informacji?
.
dokladnie tak jest