dariaa
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Przepraszam ze sie wtrące w temat ale chcialam Wam cos polecic
= FOTOMONTAŻ DZIECKA = PREZENT PAMIĄTKA PROMOCJA (1990110562) - Aukcje internetowe Allegro
uwazam ze to swietna pamiatka takiego maluszka jakiego macie w domkach. Moja Michalinka jest z maja, czas tak szybko plynie, i teraz zaluje ze nie mam takich zdjec gdy byla taka malusia jak Wasze szkraby,
moze ktoras sie skusi..
pozdrawiamy
Przepraszam ze sie wtrące w temat ale chcialam Wam cos polecic
= FOTOMONTAŻ DZIECKA = PREZENT PAMIĄTKA PROMOCJA (1990110562) - Aukcje internetowe Allegro
uwazam ze to swietna pamiatka takiego maluszka jakiego macie w domkach. Moja Michalinka jest z maja, czas tak szybko plynie, i teraz zaluje ze nie mam takich zdjec gdy byla taka malusia jak Wasze szkraby,
moze ktoras sie skusi..
pozdrawiamy

Mleczko czekało odciągnięte w lodówce ale nie trzeba było jej dawać bo się uwinęłam. Dziś Maja znów zostaje beze mnie bo mam wigilię firmową:-) więc Maja zostaje znów z babcią, mleczko czeka w pogotowiu w lodówce
No i kupiłam wczoraj czarne rurki, bluzkę w paski i będę się dziś stroić:-)
Spodziewalam sie wiecej po nim. Nawet lekarka pediatra sie zasmiala jak jej powiedzialam ze musze miec od niej skierowanie i wrocic spowrotem do tego lekarza. Tylko o kase sie mu rozchodzi, bo jak ja nie zaplace tych 20zl za konsultacje to majac skierowanie dostanie kase z NFZ. i to ma byc lekarz z powolania? a gdzie empatia i chec pomocy maluchowi skoro juz na poczatku robi problemy.