Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przecież mamy nasze skarby, mi Lenka daje strasznego powera :-)martttika ja właśnie zmieniałam pediatrę zapisaliśmy się do przychodni na pogodnej, mimo ze mieszkam w centrum, tam chodzimy do dr minkiewicza jest świetny, fajnie wszystko tłumaczy, godny polecenia jak chcesz podeśle ci namiary na priv niestety moja mała tez ulewa jest na debridacie 3x2ml
Hej dziewczyny, mam nadzieję że u Was lepiej niż u mnie, ostatnio mam kryzys, nie wiem czy to zimowe dołki mnie łapią, mało słońca itd czy te sprawy z A., do końca nie wyjaśnione bo nie ma o czym mówić... Dzisiaj kolejne starcie o kasę, dla niego jego pensja jest za mała, żebyśmy zrobili remont a dla mnie to śmieszne, bo moja mama zarabia ponad 2x mniej i mieszkaliśmy tak w 4 osoby i jakoś żyliśmy. Kurde, czasem mnie przeraża z jakiego świata jest ten człowiek, wydaje mi się, że nie ma zielonego pojęcia o prawdziwym życiu i prawdziwych problemach, zwłaszcza finansowych. I jak mowa o kasie, to mówi, że na nic nas nie stać, a większość osób nie tylko po studiach ale i później o takiej kasie nigdy nie będzie mogła pomarzyć...
No, ale dosyć narzekania, to mi nie pomoże. Mam nadzieję, że jakoś mi ten dołek przejdzie, ostatnio jest mi strasznie smutno i nie umiem się z tego wygrzebać...
Niuniunia, mam nadzieję, że jest już wszystko dobrze, powiem Ci, że Filip w nocy potrafi nie jeść przez 6h a w ciągu dnia je co 1-2h więc jest duża różnica, za pierwszym razem też się przestraszyłam, ale się przyzwyczaiłam już do tego.