Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mała bardzo to lubi zawsze jej puszczam do snu i fajnie się wycisza, a tak w ogóle to skorzystałam dziś z waszych rad jak położyć maluszka spać, zrobiłam mix wg własnych potrzeb i się udało
mała śpi od 20 z przerwą na zmianę pieluszki
muzyczka oczywiście leci cichutko w tle.a moja lenka dostała na święta "jezowanki wyciszanki" świetna muzyka polecam, nadaje się też na romantyczne chwile we dwojemała bardzo to lubi zawsze jej puszczam do snu i fajnie się wycisza, a tak w ogóle to skorzystałam dziś z waszych rad jak położyć maluszka spać, zrobiłam mix wg własnych potrzeb i się udało
mała śpi od 20 z przerwą na zmianę pieluszki
muzyczka oczywiście leci cichutko w tle.
tajemną wiedzą, bo doskonale znam to o czym mówisz
od 14 zabawiałam Lenkę zabawkami normalnie ją karmiłam troszkę kładłam do łóżeczka leżaczka itp. o 17 pozwoliłam jej się zdrzemnąć do 18, wybudziłam ją na karmienie i razem z mężem od 18 do 20 się z nią bawiliśmy znowu zabawki, grające grzechotki, tV na normalną głośność i jasno w mieszkaniu itp o 20 kąpiel i po przygaszone światła TV cichutko w pokoiku delikatna lampeczka i cichutko jazzik :-) butla bo ja karmię MM, ja się z moją córcią bujam na takim najzwyklejszym fotelu giętym z Ikea delikatnie, ona przysnęła po 15 minutach przytulania i do łóżeczka, pare razy jej chodziłam i smoczka wciskałam a o 22 zmieniłam pieluszkę i potem usnęła bez problemu do teraz. Życzę cierpliwości i powodzenia.
Wiem że Juliett miała problemy z kolkami (tzn mala Pola oczywiście) ale chyba go przezwyciężyły (pisałyśmy sobie sms przez święta). Poza tym wszytsko dobrze u nich z tego co wiem.
niestey moi rodzice nie są razem i wszystko spadło na mamę, ale w następnym tyg starsza siostra bierze wolne , a za 2 tyg ja zostawie malutką z nianią i będę jeździć do szpitala tak dlugo jak będzie trzeba. Najważniejsze że mała się trochę psychicznie poprawiła i już nie płacze tylko ćwiczy ostro
a ja dalej wyje po każdym wyjściu ze szpitala i po rozmowie z nią.
choć to bardzo trudne jak się to wszystko widzi na żywo. ja jej opowiadam dużo o Lence, bo to jej chrześniaczka i przesyłam ma koma fajne fotki z pozdrowieniami i całusami. Lekarze mówią że wszystko wróci do normy, inaczej być nie może.