reklama

Listopad 2011

reklama
aneczka raz już byłam i nic nie było dr posłuchał i powiedział, że jest oki, a nie chcę jej narażać na kontakt z bakteriami niepotrzebnie i nie wiem sama co robić:-(

lilydelux Mackowi podalam pierwszy sok z jablek dokladnie tego dnia gdy zaczol mu sie 4 msc zycia. Tym razem robie podobnie. Kuba urodzil sie 11.11.11 a wiec pewnie pierwszy soczek dostanie 11.03.12 ;) zaczniemy od malej lyzeczki soku naturalnego (nie Gerbera czy Bobofruta) i codziennie wieksza ilosc mililitrow

Ja karmię tylko piersią ( i mam nadzieję, że tak zostanie) więc zamierzam rozszerzać dietę dopiero po skończeniu 6 miesiąca. W końcu nie ma nic bardziej naturalnego jak pokarm matki. Gdybym z jakiś powodów musiała przejść na MM to pewnie też bym poczekała przynajmniej do 5 miesiąca. Układ pokarmowy maluszków dość późno dojrzewa, wszystkie walczymy z kolkami, wzdęciami, zaparciami itp. więc nie spieszyłabym się z rozszerzaniem diety, ale każdy robi tak jak mu pasuje:-)

Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa i witam wszystkie mamy. Ja mam syna, który przeszedł na świat 17 listopada, poród zakończony cesarskim cięciem, karmię piersią. Mogę do Was dołączyć?
:-)

reklama
oo widzę, że mamy również tyle samo lat;) Pozdrawiam, jak będę miała chwilę to poczytam trochę to co do tej pory pisały dziewczyny, ale wiadomo, nie jestem w stanie przewidzieć kiedy znajdę tyle czasu:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry