Lasencje, spacerek ok 40 minutowy zaliczyłyśmy, słońce pięknie świeciło, ale okazało się, że było dosyć wietrznie , a przy -7 odczuwałam tą temperaturę ciut bardziej. Pola gdy tylko wychodzimy na zewnątrz zasypia, w ogóle po kilku dniach głośnych, płaczliwych , dzisiejszy jest super, mała śmieje się od rańca, guga i chwytała papużkę na swojej macie - tzn nie jestem pewna czy w pełni świadomi, ale tak to wyglądało, być może się mylę, zobaczymy na przestrzeni kilku dni, czy to nowa umiejętność
agutku witaj kochana!! :*Szymuś to chłopak na medal! Mężem się nie przejmuj bo zawsze są w małżeństwie lepsze i gorsze chwile, a Mateuszkowi na pewno rehabilitacja pomoże, ja poprosiłam naszą pediatrę o skierowanie do neurologa, bo Pola delikatnie nam się wygnała w jeden bok, najlepsze jest to , że od tamtej wizyty już w ogóle się nie wygina, ale i tak pójdę sprawdzić dla spokoju

Nasza Pola to też krzykliwa dziewczyna, chociaż gdy brzuszek nie boli, to naprawdę jest kochana (ale i tak se pokrzyczeć lubi).
nimfii na ostatnieji mprezie byliśmy sami, bez Poli - kochana tego mi trzeba było ! Takżę jak już któraś z dziewczyn pisała, oderwiecie się od codzienności
alma mój golf mimo, że już dawno pełnoletni (20 lat) to uwielbiam go! Mam sentyment bo to moje pierwsze auto , kupione za własnoręcznie zarobione pieniądze jeszcze na studiach
PS Turbina 1700 zł, jakaś tam część 690 + robocizna , no żesz k....wa mać! A po 20 lutego kolejne 500 zł na szczepionkę Poli

(( Ech, a w tamtym m-cu wypierniczyliśmy ponad 10 tyś na naprawę ciężarówki, co kuźwa uda się coś odłożyć, to zawsze jeb i po pieniądzach :-(
Polcia pojedzona - macie rację też je rzadziej i krócej, śpi teraz , tata robi obiad już chyba 3 godzinę - parówki połączone wykałaczką z boczkiem faszerowane cebula i pieczarkami i żur do picia, ma kuźwa chłop fantazje kulinarne

heheh, jak on na takie pomysły wpada?! I czy to zjadliwe będzie