• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Witam!!!

Andrzelika tutaj też się nie chodzi do ginekologa jak z ciążą wszystko ok. Ale muszę powiedzieć że położne są super-lepsze chyba niż gin. w PL:tak:. Ja chodziłam do gina tutaj ze względu na moje problemy bo z ciążą było dobrze.
Ogólnie po CC nie można rok w ciążę zachodzić (jak lekarz się szkoli to wie) no ale Twój organizm(macica)jest po wielu przejściach więc dla Ciebie pewnie lepiej 2 lata.

Niuniunia jeśli chodzi o te odparzenia na nóżkach to przede wszystkim trzeba za każdym razem dobrze osuszać te fałdki...ja robię to pieluszką bawelnianą, mój Tymcio jest tłuściutki więc mam co osuszać:tak:. No i najlepiej, tak jak anrdzelika pisze ciuszki bawełniane przepuszczające powietrze i oczywiście nie przegrzewać.

Ja sudocremu używam "od święta", to raczej mój mąż czasami pupkę troszkę posmaruje(cieniutka warstwa) jak zmienia pieluche.

My już po spacerku, u nas +6 więc śnieg się topi. Przygotowuję obiadek.

Oooo...właśnie słyszę stękanie....będzie robota..."niespodzianka " czeka na mamusię w pampersie...:-D

reklama
Dziewczynki u nas -5 ale ja na spacer dzic nie poszłam mało tego moj M do pracy przeze mnie nie poszedł znow mam zapalenie piersi w nocy miałam 40 stopni rano wygladałam jak zombi:-Dnadal nie czuje sie dobrze ale dam rade..Miłego popołudnia dziewuszki:-)

andrzelika u nas +12 wiec pogoda super na spacery, troche zaczelo siapic jak wracalysmy ale nie bylo zle, spacerek zaliczony, Kinga nakarmiona, "pogadala" z mama a teraz lezy sobie w koszyczku.

Agalodz strasznie wspolczuje zapalenia piersi, wiem co czujesz, ja raz mialam, na szczescie nie tak silne, leki szybko sobie z tym poradzily. A ty bylas z tym u lekarza? Bo to cholerstwo niebezpieczne jest.

dobre to jak tańczyły babeczki przy wózkach... :-) a fakt identyko powóz tam był

ja nie wiem dzwoniłam teraz do swojego gin i innego oni mówią,że już można wkładkę założyć i zgłupiałam tamta mówi,że nie oni tak..

dziewczyny polecam stronę trzeba się tylko zarejestrować i wpłacić chyba 3 zł o ile pamiętam, ale można później swoje ciuchy i dziecka wystawiać na wymianę bądź sprzedaż i jest bardzo bardzo tanio

to strona z ciuszkami itp dla dzieci http://szafka.pl/

a to dla dorosłych http://szafa.pl/

już dawno miałam wam pisać i zapomniałam... ostatnio się zalogowałam, bo mi się wspomniało,że mam założone... polecam naprawdę ja już parę zakupów dokonałam i sprzedałam trzeba tylko patrzeć na komentarze jakie mają ludzie żeby nie być oszukanym no i żeby mieli konto zwerifikowane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
andrzelika najlepiej to prywatnie pójść i wtedy wiadomo..ja już się przekonałałam,chociażby z Martynki oczkiem poszłam i wszystko jasne było i tydzień i po sprawie..może na necie trzeba było poczytać jak to z tym??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry