Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój kiedyś jak była kasa ,no bo rozumiem,że teraz nie ma i mi prezent nie odwali, dzieckiem nie jestem, żebym nie zrozumiała,że przez to nie może. TO WTEDY KUPIŁ MI 3 BLUZKI, PŁASZCZ ZARĄBISTY, TOREBKĘ, PORTFEL, I RÓŻĘ, a w innym roku naszyjnik z literą jego imienia
Hey dziewczyny!
w sumie zjadłam wczoraj z nowych rzeczy niż zawsze pół chałwy ,trochę dżemu morelowego i paczkę prażynek solonych ale to wszystko do południa :-(

, ja zaś lubię prezentować z różnych okazji rodzinie, mnie to sprawia wielka frajdę.
oczywiście prywatnie plus zdjęcie muszę zrobić 50 zeta. mogę iść do szpitala ale tam to mogę dzień, tydzień bądź miesiące czekać na termin, no chyba że bym pościemniała że matka karmiąca itp. może jakiś lekarz by się zlitował. i skąd tu na to wszystko kasę brać,ehhhh