Kati ale idziecie , będzie romantycznie i pewno poprawi się dzięki takeimu wspólnemu wyjściu między Wami
Niuniunia super, że czujesz taką ulgę i niestety po raz kolejny się potwierdza fakt, że wszędzie trzeba zapłacić, żeby uzyskać szybką pomoc...
Ankusch, mała jak ja Ci współczuję! Kto nie doświadczył kolek i silnych bólu brzuszka u dziecka ten szczęściarz! To wykańcza i dziecko i rodziców! Kiedy trzymałam ścisła dietę , a zupki żarłam tylko na cielęcince, to Pola miała najsilniejsze kolki, teraz jem już praktycznie wszystko i cholerstwo odpuściło (wiadomo ostrych rzeczy i kapusty czy grochu to nie)Aaa właśnie ostatnio doznałam szoku u tego neurochirurga , bo powiedział mi, że to nie były kolki tylko zwykła niedojrzałość ukł. pokarmowego - to akurat wiedziałam , ale powiedział, że kolki zaczynają się OD 3 MIESIĄCA!!!!! No to mnie Pan , doktorze załamał - powiedziałam. Już nie wiem komu wierzyć i co o tym wszystkim myśleć...
andrzelika - fiu fiu, super ten Twój chłop i ajkie prezenty fajne Ci sprawiał

Ja pod tym zgl. też nie mogę narzekać na mojego starego, ale dziś to sobie nawet życzeń nie złożyliśmy, a o zwykłym buziaku nie wspomnę:-(
Między mną i moim D. jest ostatnio do doopy, bo problemów masa - same wiecie jak to jest jak coś się sypie, to od razu atmosfera robi się gęstsza, każdy na każdego warczy, pretensje o wszystko i wzajemne obwinianie się...:-(
Pola, moje drogie mamy, dziś leżała 5 minut na brzuszku z pięknie uniesioną głową!!! To nasz SUKCES, bo darła się zawsze przeokropnie, w wanience za to od kilku dni ją kładę na brzuszek i na wyprostowanych łapkch może tak leżeć i leżeć, bo uwielbia się kąpać. A na sofie, czy na podłodze to muszę ją od razu zabawiać grającymi zabawkami, bo inaczej zaczyna krzyczeć i się złościć. Potem leżała na macie prawie godzinę!

gugała jak szalona, łapała zabawki ciągle małpkę zrzucała, bo tak jej się spodobała - jakiś boom rozwojowy, bo wcześniej też się fajnie bawiła, gugała, ale nie tak bardzo jak dziś.
Pogoda u nas super, + 2 stopnie, jak Poliszonek wstanie idziemy na spacer