• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

mycha też mamy 1200zł na miesiąc a wydaje 230zł na MM i 4 muszę mieć butelki D, bo strarczy nam jedna na tydzień przez to,że mały codziennie ma mieć po 4 krople, a do tego zawsze,albo się przeziębi i coś to pampersy itp, tu internet,cyfra,wielki kredyt, telefon, woda, prąd i wiele innych rzeczy, a nie powiem o tym ile miesięcy do tyłu jesteśmy w dodatku jeszcze innym wisimy

Dzięki dziewczyny już mi przeszło, a mój prosił żebym mu dała buzi na zgodę i przepraszał...ale nie dam się tak łatwo przekonać, bo mnie wpienił...

reklama
Niuniunia gratuluje czesciowego wygrania z paznokciem. Miejmy nadzieje ,ze sie wyleczy zupelnie.
Andrzelika ,oj bidulko ,zamiast fajnych walentynek ,dakie okropne wiadomosci. Dlaczego te pieniadze wszystko psuja.?
Gola- kup mezusiowi kartke i pogodzcie sie jak wroci. Moze chociaz noc bedzie walentynkowa.
Kati - Gdzie ten obiad jutro?
Asia333- Sto lat kochana
Mycha -milego wieczoru ,switny deser.
Angie -Kinguchna cudownie daje rade

My dzis zalatani -Rano silka -Oli ani moment nie plakal ,tylko rozgladal sie caly czas na inne dzieciaki i baby machajace nogami, Potem 3 godz (balejage) u fryzjera ( u kolezanki w kuchni) , dawal rade ,bo byla suszarka i spal i jadl. Spisal sie na medal.
No i szykujemy niespodzianke dla tatusia. Porywam go z jego lekcji polskiego do superowej restauracji w Kopenhadze.
Na szczescie poszedl wlasnie na ten polski ,bo sie balam ,ze caly plan mi runie. Po pracy wrocil z kwiatami i czekoladkami. Jestem w szkou ze pamietal ,bo on to nie od takich okazji. Oli spi bidulek w rozpietym kombinezonie w foteliku samochodowym. Wiem ze jestem okrutna ,ale mam tyle rzeczy do zrobienia ,ze nie mam zamiaru go budzic jeszcze przez 20 min. No i dzis pierwszy raz zostanie z opiekunka.
Mam nadzieje ,ze wszystko sie uda. Leca oko malowac. ilego romantycznego wieczoru kochane. Bez kaski tez sie da. Troche checi..

Andrzelika-jak byl całus na zgode to moze i rury sie odmrożą:)
asia333-sto lat!
Tym ktore planuja walentynkowy wieczor powodzenia!w listopadzie bedzie wiadomo jak sie udaly. Hi hi
my raczej bez szału dzis.walentyn śpi. ja biore soe za obiad.a m na kompie pracuje.pozdrawiamy

wiki na kościelnej baberska chata czy zagroda - jesteśmy już po carpacio z kaczki rybka z grila z warzywami ''wjechała'' mąż kluchy z kurakiem w eleganckiej wersji z rosołem z kaczuchy :)) wyjścia są potrzebne bo to zbliża ale u nas w związku to trochę pracy potrzeba czułości miłości i seksu - bo wszystkiego brakuje po trochu - jest wielka miłość do Klaudusi i to pewne
niunia cieszę się że moja rada pomogła i że Ci lepiej :))) super że zadowolona jesteś

Winki, to super, że Oluś był taki spokojny :-) Miłego wieczoru, zazdroszczę Ci, uwielbiam Kopenhagę, tam był nasz pierwszy romantyczny wyjazd z A. :tak:

Andrzelika,
zgoda zgodą ale przyciśnij go jeszcze trochę, nie może być tak, że pójdzie mu to płazem bo się znowu powtórzy. Życzę cierpliwości i oby już wyszło na prostą.

Mój A. powiedział, że ma dzisiaj dla mnie niespodziankę. Ciekawe co to, może jego mama zgodziła się zostać z Filipkiem? Oby, mam ochotę na wspólny wieczorek, ostatni taki mieliśmy dwa miesiące temu :tak:

Wszystkim paniom życzę udanych walentynek, niech Wasi mężowie/partnerzy nie zawiodą :-D A ja lecę się uczyć :-p

no właśnie jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę... :( E pojechał coś załatwiać i pocieszał mnie mówi,że jutro woda już będzie na pewno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry