Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super ze zaliczyliscie spacerek,troszke sie oderwalas a Franus przewietrzyl sie oj i z tym zasypianiem alby wystraszeniem sie to i u nas czasem sie zdarza ze Sami sie czasem przestraszy czegos bo sie np zamyslil a Ja cos zaczelam nagle mowic oj wtedy placze i wrzeszczy
a mi sie wozek miesci normalnie,Ja mam w kuchni normalne drzwi tak jak wejsciowe wiec jest ok nie mam z wozkiem problemow 
a ostatnio przespal 3,5h z jedna krotka przerwa na butle i spal dalej 

cisza i spokuj.Ale tutaj w miescie tez jest ok,nie jest to jakies gigantyczne miasto wiec odpowiada mi bo na miasto pojde i wszystko mam blisko na nogach blisko do miasta i autobusem nigdzie nie musze sie przemieszczac wiec nie jest zle 
moj czasem jak sie przebudzi a jak pomysle ze ojciec ma isc i niby go uspokoic to wiem jak to sie skonczy ze przyniesie go do pokoju gdzie jestesmy i mowi ze spac sie mu nie chce
a tyle razy tlumacze ze wystarczy wziasc i dac mu smoka i lekko poglaskac po pleckach czy poklepac po pupie ehh on sie nigdy nie nauczy 

Ostatnio po kilku mieciacach wyjelam to ustrojstwo,bo wrocilam z uczelni z pelnymi (.)(.) a tu dziecko najedzone,wiec dawaj laktator,potem recznie,potem znow laktator i kurde nameczylam sie jak glupia,z dwoch piersi tylko 150 ml odciagnelam,a trwalo to chyba z godzine

A mloda korzysta i tez oglada
,w koncu zalapala i przy niej zasnela.A wczesniej od 17 to chyba z 5 kup zrobila,moze faktycznie po antybiotyku ja brzuszek boli,bo ma od wczoraj antybiotyk.Lekarz powiedzial,ze za dlugo ten jej katar i kaszel trwa,sama widocznie nie daje rady sobie z tym i na gardle juz zaczelo sie cos robic.
fajnie też że mały tak chetnie się z Tobą pluska!! Moja młoda już jest za dużą do wanienki
Usmiałam się z metod usypiania małego stosowanych przez Twojego męża. Mój nie lepszy. też zamiast cichutko ululać to dawał Mai zabawki do łóżeczka, zalączal radio, karuzelę i się dziwił ze nie chce spać. Wytłumaczyłam mu jasno: jakby tobie połozyli zej***istą laskę do łóżka to pewnie tez byś nie umiał zasnąć!! Chyba skumał...
Daleko masz do nich??