Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj ankusch , nie wiem jak jest ze zwolnieneim pracownicy, kiedy jest na wychowawczym, ale starsznie mi się przykro zrobiło, bo jest coraz gorzej :-( Najlepiej nie mieć dzieci, zapierniczać za min krajową , nie odzywać się, być na każde zawołanie...Może naszym dzieciom będzie w PL lepiej, gdy dorosną? Choć takie same marzenia mięli nasi pradziadkowie, dziadkowie i gdy dziś mój dziadek widzi co się dzieje, to tylko powtarza, że nie o taką Polskę walczył - był więźniem politycznym i 5 lat odsiedział w obozie w Jaworznie! Do dziś od ciężkiej pracy ma dłonie powykrzywiane i ręka z piórem drży![]()
Dziewczynki u mnie piekna pogoda ,cieplutko i mega sloneczko .. a to znaczy za za 2 max 3 dni do was to przyjdzie ,wiec humorki mimowolnie sie poprawia.

Ale to fakt - weekend ma być lepszy :-)
u nas też rodzina maniaków komputerowych: mamy 3 laptopy i komputer stacjonarny miesiąc temu oddaliśmy dla szwagra
do tego PS3 i przenośne PSP
i 100 gier do tego, no i oczywiście doskonale znam zabijanie smoków w WOWie
mój na szczęście nie przegina pały i jak go proszę to zostawia gry online i idzie do małej :-)

Dziewczyny ja tylko na chwilę, bo Franek daje mi popalić, czy któraś zna podstawę prawną na podstawie której należy sie nam 4 tyg. dodatkowego urlopu, mimo urodzenia w 2011? W pracy twierdzą, że należą mi sie tylko 2 tyg. Będę wdzięczna za odpowiedź. Wieczeorem postaram sie wpaść na dłużej....