Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby się sprawdziło! 

Koleżanki go wynosiły, pogadałam trochę i wrócilismy do domku.

ale i tak aby zdążyć na 7.30 wstaję około 6, bo jeszcze spaceruje z psem po parku 
szaro i wieje
kupiłam tylko 1 sweterek, ale za to bardzo oryginalny krój, taki ala nietoperz z jednej strony :-) ale za to zaszalałam dziś na allegro i kupiłam sobie 4 fajne bluzeczki!
no i jak przytuliłam małą to się bidulka jeszcze chwilę pożaliła i na szczęście się uspokoiła :-) a wieczór niestety nie lepszy po jedzenia marudzenie i płacz, kurde gdzie się podziało moje grzeczne dziecko?????
od lulania to mi ostro kręgosłup boli, ale jak to gdzieś ostatnio usłyszałam: "małe dzieci spać nie dają, duże żyć" 

Załatw sobie też Kochana, bo to zawsze dłuzej z dzieciaczkiem w domku za pieniądze. A skoro się należy to czemu nie skorzystać.
Od dwóch dni Natalka jest znowu grzeczniutka:-) A wczoraj przekreciła się na brzuszek
Wprawdzie rączki jeszcze nie wyjęła, ale i na to przyjdzie czas. Zresztą jak miała to zrobić skoro ją ciumkała
powiedział, że kupił droższe to posłuży jeszcze dla kolejnej dzidzi, i mnie dziś pyta kiedy chcę mieć kolejne dziecko
uśmiałam się
Pewnie latem będzie tu wiatr hulał!
Także połóg pozostawię bez komentarza. Porodówka super:-) Jak zaczęło dla Filipka tętno spadać to chyba w 3 minuty leżałam już na stole operacyjnym, nawet nie zdążyłam się wystraszyć co się dzieje.