Dzien dobry

Dziewczyny piekna wiosna! Juz teraz jest w cieniu 15 stopni! Nie wiem jak ubrać młodą, ale chyba body z dl rękawkiem i dresik tylko + kocyk i czpaeczka bawełniana!
Margo pisala, zeby sie nie dolowac, a ja chyba zatluke wlasnego ojca, jest okropny!!!!!!!!!!! Terroryzuje nas wszystkich, co za czlowiek, nigdy sie nie zmieni

Pan i wladca....
Majuska - sesio , serio , z reszta nigdy nie zwracam uwagi
onanana - super, ze zakupy udane, sie usmialam normlanie z tego pampka

Twoj ma racje, przeciez to nie lada wyczyn na odwrot zalozyc!
Cocca - dziekujemy - kochana, wesz, ze pierwszy raz od chyba 2 tygodni

la w nocy sie nie wybudzila i jadla raz ?

(tzn jadla raz, drugi raz

a dużego biusciku to ja zazdroszcze, bp zawsze bylam szczypior malobiusciasty - choc teraz jest wiekszy niz przed ciaza, ale ciagle karmie piersia, wiec pewno dlatego ;-) Bo jak Pola cycka obdoi np prawego to w stosunku do lewego jest mini
Dziewczyny wlasnie mamie powiedzialam, ze jakby ojca zaraz po slubie arszenikiem poczestowalato juz by 7 lat na wolnosci byla ;-D usmialysmy sie obydwie

, a mama na to " no tak , teraz to m isie nawet nie oplaca, bo nie wiadomo czy bym tej wolnosci dozyla" he he - od razu nam lepiej ;-)
margo - udanego weekendu, bawcie sie dobrze:*
PS laski wypiłam teraz sok marchewkowy , 3 dni stal w pokoju otwarty, chyba przezyje?;-)

PS
syl84 teraz Cię doczytałam - moja też śpi, czekam ,aż wstanie zje cysia i wyruszamy w plener, Wszystkeigo dobrego na te 4 mieszki!