martttika
Fanka BB :)
hej laski ja tylko na chwilkę, bo po całym dniu spacerowania itp. jestem wykończona
Pogoda i u nas w końcu była wspaniała i jeszcze jutro będzie tak cudownie:-) Ach aż chce się żyć!

margo co do spotkania to chętnie :-) Masz bardzo dzielną siostrę, nie wiem czy ja bym się nie poddała w takim momencie!
Gola ach ci ojcowie... Widzę, że niezakolorowo masz ze swoim :-( Dlaczego faceci tak często zawodzą? :-(
nimfii no to Was rozpieściła pogoda, nie ma co :-)
Miłej niedzieli i odpoczywajcie kochane :-)
P.S. Baaardzo chciałam odnieść sie do każdej z Was z osobna, ale naprawde nie dam już rady...
Pogoda i u nas w końcu była wspaniała i jeszcze jutro będzie tak cudownie:-) Ach aż chce się żyć!

margo co do spotkania to chętnie :-) Masz bardzo dzielną siostrę, nie wiem czy ja bym się nie poddała w takim momencie!

Gola ach ci ojcowie... Widzę, że niezakolorowo masz ze swoim :-( Dlaczego faceci tak często zawodzą? :-(
nimfii no to Was rozpieściła pogoda, nie ma co :-)

Miłej niedzieli i odpoczywajcie kochane :-)
P.S. Baaardzo chciałam odnieść sie do każdej z Was z osobna, ale naprawde nie dam już rady...

widzę że dzisiaj tak jak wczoraj cisza tu będzie, bo wszyscy na spacerkach
i teraz moje pytanie... jeśli płacimy co miesiąc tyle ile mamy w umowie, my się żadnymi rachunkami już nie zajmujemy tylko ten właściciel płacił, to czy mogą nam kazać coś dopłacić? i czy mogą nas wyrzucić z mieszkania jeśli właściciel umrze ?(mamy umowę do końca października)może któraś z Was się orientuje w tych sprawach...ech... cały czas jakieś problemy... :/No nic Kochane życzę Wam miłej niedzieli
tęsknie za Alankiem też, on grzeczny chłopczyk jest dobrze,że lubi wszystkich i na nikogo widok nie płaczę.My wczoraj byliśmy na dworze 4 godz kombinezon wiosenny i bez rękawiczek, daszek odsłoniłam, Alan patrzył na wszystko z zdziwieniem na maksa tak mu się podobało... a jak nad sobą patrzył na drzewa hihi