angie widzisz ale masz pożytek z teścia!! U nas nie ma kto fot pstrykać... Powiedziałam d. ze musimy nowy aparat kupić to znów (jak to z każdą nową rzeczą bywa) będzie sie podniecał i cykał foty;-) Kurde ale zdolniacha z Kingusi z tym leżeniem na boczku. Mój grubasek średnio chce na boczku leżeć, nie mowiąc już o tym żeby sama się obracała... No i wszystkiego dobrego na te 5 m0cy dla Kingusi!! Aha jeszcze miałam pochwalić jakich masz dzielnych mężczyzn w domu!!!
Niuniunia ja mam cycki flakowate już dawno a Maja rośnie i rośnie, także nic się nie martw, pokarmu nie braknie dopóki tego chcesz. Ja z początku panikowąlam ze cyc miękki, że sobie młoda nie poje, teraz to zlewam i traktuję to jako rzecz naturalną, że sobie poje i koniec. jak zaczęłam mniej jeść to nie powiem, było tak że płakała a ja ją przekładałam z cyca do cyca, ale widzę że piersi się przestawiły i teraz czerpią z tego co dostają.
Cocca współczuje tego spania Franusia... mam nadzieję że mu się poprawi;-)
Martttika Ty jesteś zaje**istą mamusią i weź proszę Cię nie myśl, że nie możesz się kochana kimnąć!! Ja mam czasem ochotę Mają potrząsnąć ale to chyba nie znaczy ze zła ze mnie mama?? czasem dzieci dają w kość, lub nie dają pospać i bardzo dobrze Ci któraś z dziewczyn napisała że nie jesteśmy robotami...
Mirelka przypomniało mi się że Ty też miałas jakieś problemy z cerą a ja już przecież 2 tyg po wizycie u dermatologa. Ja walczę z trądzikiem, smaruję się dziennie 2 razy kremem i widzę jakąś poprawę. Pamiętam że Tobie chodziło o blizny. No więc na moje lekarka powiedziała że może smarowanie tymi maściami które mi poleciła coś pomoże, ale wątpi i poleca mikrodermabrazję lub zabiegi laserowe. Dermatolożka ta ma b. dobre opinie i ludzie z całego Śląska zjeżdżają.
no laski ja po pilatesie, chociaż jakoś to nie dla mnie. ja robiłam wieczorem a6w i potem jeszcze ten pilates, jakoś mi ten brzuch juz nie chciał współpracować. Zumba jest weselsza, choć nie powiem, pośmiałyśmy się dziś z moją Basią:-) Widzę że moje głodowanie daje jakieś efekty, bo waga coś tam spada. Ale żeby nie było zbyt pięknie to powiem Wam, ze adwokat mojego brata w swoim biurze otwierał okno, żeby mi duszno nie bylo, bo myślał że ja w ciąży. I weź się tu nie załam. Od kilku tyg ćwiczę, głodzę się prawie (no jem ale jak dla mnie mało trochę bp czuję głód). Brzuch sie do mnie przyczepił i nie chce puścić:-( dziecko moje dziś ladnie spalo jak wyrwalam z domu, także tatuś nie mial stresa jak ostatnio. jutro go może namówie na basen, a do nas zawołamy moją mamę ale to się jeszcze zobaczy;-)