onanana spoko, spoko, tłuszcz na brzuchu niestety trzyma się najdłużej, lecisz juz zapewne z innych części ciała, przyjdzie i czas na brzuch, zobaczysz, gratuluję samozaparcia, niesamowita jesteś, u mnie niestety zero chęci do ćwiczeń, ale mam to gdzieś, jak to tam było w "przeminęło z wiatrem"??...pomyślę o tym jutro?

U mnie dzisiaj pierwsza noc przespana od niepamiętnych czasów, od 19 do 6.30 z jedna malutka przerwą na cyca o 3, czuje sie jak młody Bóg

, ale żeby nie było tak pięknie to jest paskudna pogoda i będziemy "kisić " w domu.
Na 11 idę do rodzinnej z tymi moimi bolącymi krzyżami, już mnie wysłała na RTG, zrobiłam, mam zdjęcia ,ale opis mówi, że jest bez zmian, więc dziś będziemy radzić dalej.....krzyż mnie nadal boli i stawy biodrowe, nawet w nocy jak się przekładam z boku na bok, to mi tam coś w nich strzela..echch...SKS
Dziewczyny ja też mam problemy z cerą, udało mi się do fajnej dermatolog trafic i bardzo mi pomogła, mam cerę naczynkowa , sucha i w dodatku zaczyna mi się trądzik różowaty, straszne to jest g***o

, ratuje sie kremami z Avene , sa dla mnie idealne ( niestety cena powala ) i mam taki żel Finacea na te zmiany trądzikowe. Wydaję na kremy lecznicze, ale za to wogóle się teraz nie maluję, więc oszczędzam na kosmetykach kolorowych;-) znajomi mnie rozpoznają na chodniku więc nie jest jeszcze tak źle:-)