Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dzis ponad 20StC
i tak co 2 dni zmiana pogody. zwariowac mozna....Witam.
Wy tutaj życzenia aja wkurzona na tą holendreską sluzbe zdrowia.Bylam dzis zTymkiem u lekarza bo poki wPL jestem to chcialam zeby lekarz go obejrzal. I tak: delikatna asymetria prawostr., powiekszona wątroba(w bad. palpacyjnym),delikatna skaza bialkowa-bylam w NL u lekarzabo tak mi sie wydawalo ale oczywiscie gow...no stwierdzil konowal jeden.
USG bioderek w porzadku.
Buziaki dla Was wszystkich.Wszystkiego dobrego w Swięta.Odezwe sie po powrocie.
Ja tez szczesliwa bo w koncu młody sam sie przekrecił na brzuch...i pierwszy raz wział stope do buzi u nas to duzy postep![]()
Zdolny chłopak!Dziewczyny, spokoju na czas Świąt Wielkiej Nocy! Dla Was i dla Waszych dzieci.
U nas niestety znowu szpital-Filip początki oskrzelowego zapalenia płuc a Zuzia juz ma katar.....ach Zycie....
Mój A. chodzi o kulach to mi nie pomoże, a ja mam okropny katar i zdarte gardło i muszę sama się Filipkiem zajmować. Dobrze, że teraz bąbelek śpi, to odpocznę, ale czuję się nie najlepiej. Ale najważniejsze, że gorączki nie ma, bo lecimy w poniedziałek na 5 dni do Paryża i nie chcę odwoływać tego z powodu jakiegoś tam choróbska, mam nadzieję, że bąbelka nie zarażę, dużo kasy w to władowaliśmy i szkoda by było to zepsuć.
Buziaki
niuniunia to pediatra zawsze wystawia rożnie zaswiadczenia a raczej skierowania do specjalistow. Jesli chcesz skierowanie do rechabilitanta to musi ci wystawic pediatra.
Wiesz wszystko zalezy od tego do jakiego specjalisty chcesz sie dostac bo nieraz nie jest tak prosta droga....
Pamietam jak mialam z Mackiem (on mial asymetrie, ale nie tylko to a slabe napiecie miesniowe w rekach) to ja dostalam od pediatry skierowania do lekarza patologa dzieciego i dopiero on wystawil skierowanie do rechabilitanta.... No i tak to jest pogmatwane.
Niuniunia my mamy takie zaświadczenie od neurologa bo on to potwierdził. A jeśli chodzi o stopień niepełnosprawności to trzeba wystąpić z odpowiednim wnioskiem do Powiatowego Zespołu Do Spraw Orzekania O Niepełnosprawności zazwyczaj mieści się on w Urzedzie miasta albo gminy. My stajemy na takiej komisji 16 kwietnia Olek oprócz zaburzeń neurologicznych ma troche dodatkowych wad więc nas kierował na komisję lekarz z Patologii Noworodka i rodzinny.
U nas święta fajne. Co prawda od piątku 4 dni w samochodzie (Gdańsk-Olsztyn-Sokołów Podlaski-Olsztyn-Gdańsk), ale nasz Fifi zniósł to baaardzo dzielnie. Wczoraj jak wracaliśmy do Gdańska spał całą drogę czyli 2,5 godziny. Zasnął po włożeniu do auta a obudził się pod naszym blokiem
Powiedział też pierwsze "Mamo" w Wielką Sobotę, w Sokołowie. Wiem, że nie całkowicie świadomie i pewnie nie prędko powie jeszcze raz, ale uradował mnie tym ogromnie.
Teraz leczę gardło i się lenię (skutki obżarstwa), ale uważam, że w 100% mi się to należyBuziaki
My wciąż mamy to przed sobą i mam nadzieję, ze może na majówkę się zbierzemy, ale póki co nie mamy jeszcze konkretnego planu.