Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wesołych, wyspanych ,bezwrzaskowych, i bezproblemowych Świąt dla was kochane moje. Aby dzieciaczki nie chorował ,aby dużo się śmiały ,no i żeby ładnie spały. A my , żebyśmy chudły , piękniały ,i lepiej się czuły. Smacznego śniadanka
Dla mnie te święta są wyjątkowe, bo właśnie na poprzednie Święta Wielkanocne ogłosiłam rodzince, że moja rodzinka się powiększy... zrobiłam wszystko wg planu... wyczekałam na odpowiedni moment przy śniadaniu, kiedy cała duża familia była razem... ależ była radość!!
Cudownie... już za tym tęsknię :-)
A tymczasem moje maleństwo właśnie skończyło 5 miesięcy i jutro będzie chrzczone!! Czas leci nieubłaganie... Cudownie...
Dziewczyny zycze Wam przede wszystkim duzo zdrowia oraz pogodnych i rodzinnych swiat Wielkanocnych, duzo radosci i zadowolenia, aby nasze malenstwa zdrowo rosly i dostarczaly nam radosci kazdego dnia.
My już po chrzcie, uff, ale się cieszę, że mamy to z głowy. Lena w kościele grzeczna, w restauracji także ( w końcu zrobiliśmy w restauracji obiad i tort, a w domu śniadanie wielkanocne).