reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2011

hej
pepsi my jutro chrzcimy Lenkę :tak: , mam nadzieje że będzie grzeczna :-)
ale paskudnie na zewnątrz chociaż jak widziałam zdjęcia u szwagra to w naszym mieście w NO masa śniegu (więcej niż na Boże Narodzenie :szok:)

reklama
Hej dziewczyny!!

Tak na szybcika - my już po chrzcie, było super, wszystko udało się wg planu, Mała w kościele cudowna, chyba jej się podobało :-) Potem smaczny obiad w restauracji, i tort z kawką, i dalej świętujemy w domu.

Buziaki dla wszystkich!!

Hej maminki :-)
pepsi super ze juz jestescie po i zeLenka byla grzeczna :-)
maggipka i dla was gratki ze juz jestescie po chrzcie i ze wszystko poszlo tak jak chcialas ;-)
AniaSm powodzenia jutro na chrzcie oby Lenka byla grzeczna ;-)
Dobranoc mamusie oraz mokrego i zabawnego Dyngusa ;-)

Witamy Nowych Chrześcijan! :-)

filipkowa mama - współczuję, bo wiem co to znaczy dziecko w szpitalu.... Grzegorz na początku przeleżał tam 55dni, a później 3 i 8 dni. Dwa późniejsze leżenia były w innym mieście, więc to zupełnie było dla nas ciężkie wyzwanie logistyczne przy dwójce dzieci.

Ostatnia edycja:
Witajcie świątecznie dziewczyny!

My tez już po chrzcie, Arturek był bardzo grzeczny w kościele, byłam z niego dumna!!! Obiadek w restauracji smakowity, świetowaliśmy prawie do 18 a potem przenieślismy się do domku.
Jak złapię oddech wstawię zdjęcia.
Filipkowa mama- trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia twoich pociech!!

Buziaki dziewczyny!!

Super dziewczyny , że jesteście już po chrztach i , że wszystko się udało a najważniejsze, że dzieciaki były grzeczne!!!!
Angun widziałam fotki na FB super wyglądaliście Arturek kawaler jak się patrzy!!!

u nas dziś nawet zapowiada się dość ładnie :-) my dziś w domu siedzimy po wczorajszym nalocie rodzinki aż chce się ten ostatni dzień świąteczny spędzić tylko w 3, wybierzemy się na spacerek oby pogoda się nie zbuntowała :tak:
Angun, pepsi
, maggipka, fajnie że jesteście już po chrzcie i że dzieci takie grzeczniutkie, pochwalcie się fotkami w odpowiednim wątku :tak:
AniaSm powodzenie dzisiaj na chrzcinach ;-)
Filipkowa mama dużo zdrówka dla dzieciaczków życzę
Niunia udanego spotkania rodzinnego, :tak:

Miłego i mokrego dnia życzę :-)

Hej maminki :-)
U nas nocka w miare,sasiedzi troche halasowali a potem Sami mial pobudke na butle a od 7 juz sie krecil i wiercil i nie potrafil zdecydowac czy koniec spania czy dalej spimy :dry: ale kolo 8 jeszcze sie mu zasnelo tak do 9 :tak:
Pogoda u nas kiepska,deszczowa,pada od samego rana :baffled:
Filipkowa mama zdrowka dla dzieciaczkow,oby jak najszybciej im przeszlo.
Angun super ze i wy jestescie juz po a i tez widzialam zdjecia na FB wygladacie cudnie wszyscy a Arturek jaki wystrojony i jaki przystojniak z niego ;-)

hey kochane czasem was podczytuje. A dziś daje znać o sobie ;-) u mnie w porządku wypłata była piękna jak za 3 tyg jestem zadowolona w końcu może jakoś wszystko się poukłada i będzie lżej, a nasz Alan no dumna jestem z niego tak super się rozwija ciągle gada chcę powtarzać patrząc na moje usta, bawi się czym popadnie smoczek sam wyciąga i wkłada kiedy chcę, stópki do buzi bierze cudy nie widy robi,do wszystkich się uśmiecha nie boi się nikogo zawsze uśmiech jest jak nawet podejdzie się w milczeniu :tak:, a teraz je mi co 2 godz po 120ml + herbatka i obiadki jakiś deserek. Długaśny mi się zrobił w wózku ledwo się mieści. Noc jest piękna przychodzi 20 Alan śpi jak zabity wstanie zje o 3 w nocy raz 3 min i śpi dalej do 7..Tęsknie za wami :cool:

reklama
andrzelika dobrze że w wszystko ok, no i może wyjdziecie wkońcu na prostą, brakuje Ciebie tu na forum

no i po świętach, ogólnie do wczoraj było wszystko ok, a dziś Zosię rozkłada, ma stan podgorączkowy, marudna i szkoda słów, oczywiście wszystkiemu jak zwykle winna teściowa, której zachciało się otwierać balkon żeby coś tam powiesić w obecności małej no i dziś są tego skutki:wściekła/y: a nam szkoda małej bo za bardzo nie chce jeść, obiadek marcheweczkę z ziemniaczkami nawet spoko, ale MM:no: ewnetulanie tylko pierś,a ja wiem że ona się tym nie naje

Do góry