maggipka angun fajnie, że chrzciny wam się udały:-)
andrzelika fajnie, że jesteś zadowolona z pracy :-) już niedługo opuszczenie maluszków czeka i niektóre z nas
ponko życzę zdrówka i obyś na wyjazd wydobrzała
onanana tak jak pisała pepsi, kup nakładkę do garnka ja mam tefala i dużo miejsca zajmuje i potem za dużo zmywania, a z nakładką raz dwa i masz gotowe :-)
syl ja staram się nie nosić małej bo waży 10 kg

tak ja piszesz trzeba organizować zabawy na ziemi aby było ciekawie, ja znalazłam fajny sposób, że co parę dni zmieniam zestawy zabawek aby mała się nie znudziła i jak coś dostanie po 2-3 dniach to zabawa sprawia jej niesamowitą frajdę
gola na pewno dasz radę wszystko ogarnąć

powodzenia
ankusch trzymam kciuki za szczepienie jutro :-)
Witam po świątecznie :-) u nas już po świętach, choć za tydzień są święta prawosławne i też je obchodzimy, więc jeszcze weekend świętowania przed nami :-) powiem wam, że zabrałam Lenkę na święcenie jajek i tak pilnie słuchała księdza, że chyba będzie zakonnicą

a po mszy jak ksiądz skończył to Lenka zaczęła swoje śpiewy na cały głos, gadanie jej się włączyło

a w domu na uspokojenie mąż jej śpiewał na kościelną nutę ;-)
Święta spędziliśmy fajnie w rodzinnym gronie u teścia, najedliśmy się w sam raz a w poniedziałek pojechaliśmy za Białystok na rodzinne ognisko i powiem wam, że chyba czeka nas plaga kleszczy na moim psie było ich chyba z 50

masakra, po powrocie cały czas mi sę wydawało że coś po mnie chodzi, brrrrrrr nie cierpię takich robali
U nas dziś pięknie świeci słoneczko więc zaraz zmykamy na spacer :-) miłego dzionka kobietki