Witam mamusie
u nas ładna letnia pogoda więc od rana korzystamy ile się da od jutra ma się ochłodzić i deszcz ma poadać
;-)
onanana mam nadzieję że z Majeczką już lepiej,
angie oj kochana masz prawo do gorszych dni po burzy zawsze słoneczko świeci więc na pewno humorek się poprawi, fajnie że wyniki z kontrastu wyszedł dobrze, za męża trzymam kciuki, powodzenia
martttika będziemy wypatrywać twoich wpisów na BB zaglądaj do nas, powodzenia,
u nas ładna letnia pogoda więc od rana korzystamy ile się da od jutra ma się ochłodzić i deszcz ma poadać
;-)onanana mam nadzieję że z Majeczką już lepiej,
angie oj kochana masz prawo do gorszych dni po burzy zawsze słoneczko świeci więc na pewno humorek się poprawi, fajnie że wyniki z kontrastu wyszedł dobrze, za męża trzymam kciuki, powodzenia
martttika będziemy wypatrywać twoich wpisów na BB zaglądaj do nas, powodzenia,

Między 22 a 3.00 wstawałam do małego chyba z 10 razy. Później co 15-20 minut. Kręcił się, marudził. Nie mam pojęcia co mu jest. Ani za zimno, ani za gorąco, nosek nie zatkany, niemiał mokro, nic go nie uwierało, pić dawałam, smoczka, kładłam na boczek, nosiłam, lulałam i d**a.... Jestem wyczerpana, mały nie śpi od 20 minut a ja nie mam siły nawet żeby się z nim pobawić. Siły i chęci. Oby u Was było lepiej.