hej lasencje
u nas nocka lepiej, pospałam sobie trochę, mała wstała o 2:50 na jedzonko i zaraz poszła dalej spać i spała aż UWAGA do 9:00! Szok! Ona to ranny ptaszek ale widocznie musiała odespać te ciężkie 3 dni. Ja oczywiście wstałam o 7:30 bo oczy moje już się otworzyły i nie chciały podrzemać jeszcze...
nocka bez gorączki, ostatnia była o godz 18 i do rana już nic, mała była chłodna i ładnie spała. No i dziś patrzę a tu wysypka więc raczej to ta trzydniówka bo juz wczoraj wieczorem widziałam takie plamki na ciele i malusie krostki i bardoz dobrze niech się kończy. ząbek coraz bardziej widac
Mój plan dnia na dziś:
-pisać pracę dyplomową siostry
-wyszorować kuchnię podczas drzemek małej
-umyć ostatnie okno w pokoju
-zrobić listę zakupów
-wykąpać się i umyć głowę
-ugotować obiad
-jechać na zakupy

)))
Oczywiście w między czasie zabawiam moja córeńkę nauczyła się cwaniara przez te 3 dni na rękach i być ciągle w mojej obecności i teraz wymusza ode mnie ale niestety położyłam ją na łóżku ja obok niej z laptopem i musi się bawić.
Ankusch super, że udało Wam się z tą spacerówką odkręcić sprawę. W tej naszej najgorsze jest to, że ona jest taka zabudowana
Julianna wiesz kochana jak całe 2 noce nie spałam i byłam wyczerpana na maxa to pomyślałam sobie o Tobie, że przeciez Ty masz takie bardzo często noce więc co to dla mnie te 2 noce
Zastanawiam się czy nasza rehabilitacja w ogóle coś skutkuje bo mała nie chce się na boki przekręcać po zabawki jak wczesniej tylko leży plackiem i ręce tylko wyciąga po zabawkę no nie wiem sama, jak ją na brzuchu położe to tak się powierci aż będzie na ukos leżała ale z brzucha na plecy też już się wcale nei przekręca,a z pleców na brzuch to mogę zapomnieć bo jeszcze nigdy tego nie zrobiła. Jka będe na rehabilitacji za tydzień to musze pogadac z tą babką bo to dla mnie bez sensu jak my w domu nie możemy dodatkowo ćwiczyć a raz w tyg to za mało dla takiego dziecka ech moze za dużo wymagam...
Nimfii ja słyszałam, ze vanish jest dobry na tapicerki