angie80
Fanka BB :)
Ale tu dzis cisza, widac ze dzien wolny to spedza sie go rodzinnie.
U nas taka fatalna pogoda ze makabra, leje caly dzien. Wyskoczylam na basen, fajnie sie plywalo.
Kinga dzis padla o 19.00, zobaczymy jak pospi.
maggipka na pewno fajnie spedzilas dzisiejszy dzien w rodzinnym gronie.
Ssabrinaa to widze ze niezle dzis pospaliscie. Pogoda u ciebie taka jak u mnie, ja nawet na sprzatanie nie mialam ochoty.
Angun udalo sie w koncu pojechac do rodzicow? Jak tam Arti?
Anek super ze niania zaakceptowana i dzielnie dajesz sobie rade ze wszystkim. Jeszcze troche i bedziesz miala wszystko w pelni pod kontrola.
O ktorej wracasz do domu z pracy?
Margana super ze rehabilitacja daje takie efekty. U nas tez dobrze idzie. Ja niestety tez wiekszosc czasu sama, doskonale Cie rozumie, tez chcialabym zeby chociaz weekendy byly rodzinne ale niestety nie zawsze sie to udaje.
U nas taka fatalna pogoda ze makabra, leje caly dzien. Wyskoczylam na basen, fajnie sie plywalo.
Kinga dzis padla o 19.00, zobaczymy jak pospi.
maggipka na pewno fajnie spedzilas dzisiejszy dzien w rodzinnym gronie.
Ssabrinaa to widze ze niezle dzis pospaliscie. Pogoda u ciebie taka jak u mnie, ja nawet na sprzatanie nie mialam ochoty.
Angun udalo sie w koncu pojechac do rodzicow? Jak tam Arti?
Anek super ze niania zaakceptowana i dzielnie dajesz sobie rade ze wszystkim. Jeszcze troche i bedziesz miala wszystko w pelni pod kontrola.
O ktorej wracasz do domu z pracy?
Margana super ze rehabilitacja daje takie efekty. U nas tez dobrze idzie. Ja niestety tez wiekszosc czasu sama, doskonale Cie rozumie, tez chcialabym zeby chociaz weekendy byly rodzinne ale niestety nie zawsze sie to udaje.
wieczorem was podczytuję na telefonie jak już leżę w łóżku o 22, bo codziennie wstaję o 5.30 aby się ze wszystkim wyrobić. W pracy oki, dostałam swój zakres obowiązków, pracuje przy przetargach publicznych i inwestycjach budowlanych więc musiałam sobie trochę przepisy odświeżyć, mój mózg na nowo musi się przyzwyczaić do intensywnego myślenia

Nawrt na necie znalesc go graniczy z cudem. Niby jest na allegro jedna aukcja ale wzor nie taki jak my mamy i bedziemy muwisli kupic zapewne 2 szt zeby pasowaly do siebie i czekac jeszcze na kuriera nie wiadomi ile :-( A moj bidulek Kubus juz sie nudzi w domu masakrycznie, a Maciek z nim :/. Wczoraj wyszlismy na spacer w foteliku samochodowym ale tak to on usiedzi z 20min max, bo on lubi spac na spacerach wiec w wozku zawsze pospal z 1-2h... a tak to nie ma szans.