Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od kilku dni tak fajnie spi ale mysle ze jest to zwiazane z pozniejszym chodzeniem spac,wczoraj dopiero poszedl po 22 wiec musial odespac :-) ale wole zeby z nami posiedzial dluzej i spal rano ladnie niz te pobudki o 6 rano albo i wczesniej
Pogoda kijowa jest pada od rana i pewnie tak bedzie przez caly dzien
no ale i tak mialam w planach jakies sprzatanie chaty wiec deszcz mi jest na reke dzisiaj.
-) milego dnia ;-)Walczymy od 10.30 nad zasnięciem. W tej chwili to już nie dajaca się niczym ukoić histeria. Na rękach na chwilę się uspokaja, ale po co tyle sie męczy, żeby i tak usnął u mnie. Mam dosyć... Mieliśmy jechać do rodzicow, ale jak tak dalej pojdzie, to chyba zostaniemy w domu, bo Artur juz dawno powinien spać a właściwie miec druga drzemkę na spacerze..
Odezwę się później dziewczyny. Życzę wam milszego święta niż ja mam...

W pracy, jak to w pracy - jakoś nie potrafię się wbić w rytm korporacyjny, ale się staram. Dzięki tej godzinie mniej - 7h 45m. szybko mi leci i ani się obejrzę a już wracam do Zosi!