Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heejka mamusie :-) mam nadzieję, że mi wybaczycie, że nie odpisuje na wasze posty a tak ciągle ostatnio o sobie
ale ostatnio jestem tak mocno zmęczona, że chodzę spać o 21, robota wypompowuje mnie psychicznie ;-)narazie mózg mój twrdy dysk odzyskuje wszystkie dane, więc czasem jeszcze styki się przegrzewają
a w domu Lenka chce się bawić , więc mamy wesoło.
pierwszy guz na czole zaliczony, bo z raczkowania wyprostawala nogi i byłowielkie bum do przodu na drewnianą podłogę 

Olinek jest rozkoszny, no i jaka ładna z niego by panna była, muszę udrzeyć do HaeMu bo takiej opaski jeszcze nie mamy 

, też opanowała to już perfekcyjnie, czy z raczka, czy z leżenia siada raz dwa, nie raczkujemy jeszcze, ale ciągle przybieramy pozycję na raczka - może ruszymy, albo i nie 
. Może wreszcie weźmie ją na ręce...
, ale nie mam co się załamywać, bratanka tez najpierw wysypało spróbowali za jakis czas i ok.najważniejsze że ją to nie swędzi ani nic, to nie jest duża wysypka ale dla mnie która codziennie ma styczność z dzieckiem 24h jest zauważalne a bardziej wyczuwalne
) to nie ma ochoty na stale pokarmy, dzis podejscie pod kaszke i deser bylo na dwa razy, zobaczymy jak pojdzie jutro, obiady bez zmian tz ZERO. No i widzisz jedno za wami, zobaczysz ze wszystko sie jakos pouklada.
:-)
a dlaczego tak rzadko używasz zmywarki wolisz ręcznie myć ;-) cieszę się że brzuszek ma się już lepiej,