ankusch
Fanka BB :)
Bez kitu ale tu cisza nie to co kiedyś ..zaglądam co jakiś czas a tu cichutko.Nawet nasz golunia kochana ostatnio nas opierniczała i co?sama nic nie napisze Oooo co paniusiu z tobą 

Onanana ale masz teściową wredną,masakra babcią się może nie poczuwa ;-)
maggipka współczuję nocki ah ta Amelka .U nas oki młoda poszła spać po 21 o 2.30 am i przed 6 się kręciła wziełam na ręce odbiło się jedzonko i chop do naszego wyrka bo m wstawał kilka łyków cyca i wstałyśmy po 7 :-)
Moje małe się poprawiło zawsze spała po 30min a ostatnio zdarza się po 1h albo 1,5h czasem dłużej teraz śpi od 9.30 ale luz..:-)Kurka komary na wsi ją pogryzły na buźce przed spaniem latałyśmy po fenistil
Ehh ale czas leci moja Martysiunia dziś skończy po 15.25 9 miesięcy szok jak zleciło

Onanana ale masz teściową wredną,masakra babcią się może nie poczuwa ;-)
maggipka współczuję nocki ah ta Amelka .U nas oki młoda poszła spać po 21 o 2.30 am i przed 6 się kręciła wziełam na ręce odbiło się jedzonko i chop do naszego wyrka bo m wstawał kilka łyków cyca i wstałyśmy po 7 :-)
Moje małe się poprawiło zawsze spała po 30min a ostatnio zdarza się po 1h albo 1,5h czasem dłużej teraz śpi od 9.30 ale luz..:-)Kurka komary na wsi ją pogryzły na buźce przed spaniem latałyśmy po fenistil
Ehh ale czas leci moja Martysiunia dziś skończy po 15.25 9 miesięcy szok jak zleciło

jest strasznie rozgoniony,wstawanie i wspinanie sie jest nadal u nas na topie i upadkow coraz wiecej :-( maly wczoraj sie przewrocil i dosc mocno uderzyl(przynajmniej tak mi sie wydawalo) wspial sie na nasze lozko i probowal robic kroczki no ale dziecie jeszcze nie jest zbyt silne i pewne i sie mu raczka obsunela i nie zlapal sie i upadl calym cialem na podloge :-( obserwowalam go ale zachowanie mial normalne nie byl jakis ospaly czy cos,normalny rozwrzeszczany i rozgoniony jak zwykle.jestem prawie pewna ze maly przechodzi kryzys 8 miesiaca,jest po prostu nieznosny,wrzeszczy nie mozna go zostawic na moment bo ryczy i marudzi i caly czas trzeba kolo niego byc,czasem wieczorem juz nie mam sily go okapac,maly mnie jednym slowem wykancza

mam nadzieje ze szybko znajdziecie jakies rozwiazanie co z tym fantem zrobicie.
dziewczyny pewnie czasu maja brak,zapracowane no i pogoda dopisuje;-)
czekałam tylko czy jej nic nie będzie, ale jak na razie jest ok 
Jak słońce świeci to od razu jakoś lżej! Kiedyś sobie odeśpię
Moja też super babeczka, ciepła, wyrozumiała, pomocna, życzliwa, lubię ją.
na starość przyjdzie mi sie wyspać