Dzień dobry!
angie - kochana, cieszę się, że jesteście już na miejscu! To bardzo dobrze, że część personelu ta sama i Was pamięta! Jestem z Wami!! Wszystko będzie dobrze! Przesyłam uściski i ciepełko:******
Margana - ja też chciałabym smoka oduczyć :/ Co do pokazywanie, to np papa robi najwcześniej - i to zajęło najdłużej, a kosi-kosi pokazywanie włosków , światełko cyk - to już raz, dwa się jej pokazało i jakoś załapała. Nie molestujemy jej tym, Ona np sama wstaje rano i pokazuje , maca rączką po włosach i mówimy jej : tak masz włoski

Czytamy od początku, tzn od czasów brzuszka. Normalnie ja wychowujemy, nie robimy nic na siłę i nic specjalnego, po prpstu tak jak się mówi do dziecka i czasem nam się wydaje, że nie wie małe o co chodzi, a za chwilę wszyscy są zdziwienie, że maluchy taką dobrą pamięć mają i kojarzą fajnie i pamiętają

Co do DD nie mam do czego wracać, po 3 latach pracy przedłużono mi umowę tylko do dnia porodu, no i kasa tragiczna była, nawet na nianię by mi nie starczyło, z nockami, wszystkie zmiany, praca w weeekendu, święta miałam 1400 brutto, jakieś 1030 na ręke...
Noc tragiczna, Pola nie wybudza się, ale śpi niespokojnie, popłakuje, jadła 2x i pobudka 5:50:/ Spaaaaaać!