Hej maminki :-)
U nas nocka kiepska bylam rano niewyspana jak nic mlody sie bardzo czesto budzil i wstawalam do niego co 1h ledwo co oczy zmruzylam on juz zaczynal plakac albo sie dusisc :-( kaszle troche w dzien w nocy duzo wiecej bo lezy i to mu chyba gdzies tam stoi i go meczy,kaszel ma mokry,staram sie go ukladac jak spi na brzuchu ale jakos zaraz sie przekreca na boczki albo sie przebudza,goraczki na szczescie juz nie ma jedynie ten kaszel i lejacy sie nos ehh bylam teraz z nim na polu bo chcialam kupic jakis syrop na ten kaszel apteki zamkniete a w innych sklepach kolo mnie mieli jedynie na suchy kaszel wiec dupa i nie kupilam nic :-( do miasta z nim nie chce jechac nie chce ryzykowac zwlaszcza teraz jak moze wszystko latwiej zlapac jesli bedzie tak dalej kaszlal to w poniedzialek do lekarza bede probowala sie z nim dostac co by go osluchali.No a najlepsze jest to ze jestem z nim sama od wczoraj bo tatus musial jechac oczywiscie do tych znajomych naszych pozamykac sprawy papierkowe zwiazane z samochodem no jakas porazka normalnie bo chocbym chciala chociaz wyskoczyc na miasto sama i cos kupic bo sa tam apteki 24h to nawet nie mam go z kim zostawic:-

-

no: normalnie czuje sie taka bezsilna dziewczyny az mi sie ryczec chce z tej bezradnosci

:-(A co do psikania czy wyciagania tych gilkow to Sami sie jakos przyzwyczail do tego i juz normalnie mi pozwala bez placzu,kochane to moje dziecie jest nawet czasem sie usmiechnie przy tym.
Jedyny plus tego wwszystkiego to taki ze widac juz tego zeba teraz tylko trzeba czekac az sie przebija ta jedynka.
Gola dzieki kochana za linki zakupie sobie na przyszlosc jakies takie masci i syrypoy dla mlodego zeby bylo a teraz jakos musze se radzic z tym co mam no a kaszel to on ma mokry wiec chyba dobrze tzn lepiej niz mialby byc suchy?? a wapno czy wit.C to malemu podaje od 2 miesiecy zestaw 16 witamin i tam jest wit.C wiec nie bede jeszcze osobno jakis mu podawac zeby nie zaszkodzic mu.Buciki Polunia ma super,sliczne sa :-)
Julianna gratuluje zabkow !!! szalejecie z nimi ;-) no i wspolczuje ze tak ciezko to Olus przechodzi
Angun wspolczuje kiepskich nocek zwlaszcza ze Ty jeszcze do pracy lazisz wiec jakos funkcjonowac musisz w dzien oj mam nadzieje ze Arturkowi szybko wyleza te zebole i maly bedzie lepiej juz sypiac.
mary-beth no i taka postawa mi sie podoba ;-) nie ma co se dupy zawracac jakimis babami chca poczytac co piszesz a niech se czytaja az sie im znudzi ;-)
nimfii duzo zdrowka dla Kubusia !!!
Zmykam dziewczyny bo moj krasnal juz mnie wola ;-)