Gola jak pogoda dziś pozwoli bo coś się pierniczy to pocykam fotki mam kilka robionych na początku wiosny ale wszystko takie maleńkie, wiesz ja się cieszę że mieszkam w domu z ogrodem ale jak by to było o połowę mniejsze to by było super dom ma ponad 300m, ogród 25a
no i dużo musimy jeszcze zrobić, ogrodzenie, taras czymś wyłożyć i tak w kółko 
Ankusch współczuję nocki kochana też mieliśmy takich parę, korzystajcie póki m ma wolne a wy już w tym foteliku następnym się wozicie bo my już tak Liwia lubi się wozić
ja gotuję wodę na pierogi sąsiadka przyniosła pyszne są bo wczoraj już jadłam takie swojskie ma rękę kobita do pierogów sam bym takich nie zrobiła kto chętny zapraszam jest ponad 1kg z mięskiem do tego cebulkę z boczkiem zapodam
Liwia już po drzemce idę jej owsiankę zrobić z świeżą naktarynką
no i dużo musimy jeszcze zrobić, ogrodzenie, taras czymś wyłożyć i tak w kółko 
Ankusch współczuję nocki kochana też mieliśmy takich parę, korzystajcie póki m ma wolne a wy już w tym foteliku następnym się wozicie bo my już tak Liwia lubi się wozić
ja gotuję wodę na pierogi sąsiadka przyniosła pyszne są bo wczoraj już jadłam takie swojskie ma rękę kobita do pierogów sam bym takich nie zrobiła kto chętny zapraszam jest ponad 1kg z mięskiem do tego cebulkę z boczkiem zapodam

Liwia już po drzemce idę jej owsiankę zrobić z świeżą naktarynką

nawet jak je to się wierci jak wiertarka..w sumie nie daleko pada jabłko od jabłoni <po mnie :-)tatuś spokojny,zresztą teściowa mówi ze z Szymkiem nie miała problemu wszystko mogła zrobić spał 3h curkiem w dzień do 3 rż ale mnie tym wkurza zawsze mnie wkurzała jak tak gadała a moja spała 0.30min teraz jest lepiej ;-) Ja odpowiadam nic dziwnego jak w becie leżały bez ruchu do 6mż
zabawek tele kolorowych nie było i tak wysoko się nie nosiło tylko am,pielucha i siup do beta spać