W
winki80
Gość
Onanana- przytulam. Teraz musicie byc silni.
Kurde, kolejny rak na forum:-(
Kurde, kolejny rak na forum:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musze po mojego przedszkolaka już sie zbierać. Zdasz na pewno
Mary - beth - jak u WAs wygląda egz. na prawko?![]()
), a w miedzyczasie mozesz jezdzic z kims, kto ma prawko od min. 5 lat i jest bezwypadkowy, wiec ja jezdze juz jakis czas z moim M. (jupiiiii nr 2! :-)). Poza tym trzeba zaliczyc jazde po zmroku, na dlugim i krotkim dystansie, po sliskiej powierzchni. A potem wio na egzamin teoretyczny i praktyczny i tyle. Pomijam, ze to wszystko kosztuje tu fortune...
Ale trzeba, nie?Mary a na co Mia ma alergię?? Chyba przeoczyłam![]()

Bylam wczoraj o przedszkolu otwartym ( dzięki Mary-Beth )
Wyglada jak normalne przedszkole z sala do malowania, z sala z zabawkami, z sala do zabaw wodą. Są tam dwie panie które prowadzą w jednej sali jakieś zajęcia. Dziecko musi byc z rodzicem i jak chce to dołącza sie do zajęć a jak nie to bawi sie w innej sali. Wczoraj było tam masa dzieci. Wiekszosc maluch jak Oli( Nawet mlodsze) bo starsze chodza do normalnych przedszkoli. Byliśmy dwie godziny. Oli trochę niesmialy, ale chce tam czasem pochodzić by sie przyzwyczaił innych dzieci. Bedzie potem łatwiej w marcu. I to wszystko za darmo.
Milego dnia kochane. Ja mam nadzieje ze mój bedzie miły.
Mary powodzenia na prawku właśnie jak to u Was wygląda ?
Dziewczyny mój Tata ma raka. Otwarli go, dali jakiś obieg dodatkowy żeby jadł i zamknęli. Podobno bardzo źle to wygląda. Nic wiecej nei wiem. jadę do mamy zaraz.
Tule z calych sil!!! 

A w pt. kontrola pediatryczna - nasza pediatra-idiotka pewnie znow bedzie wciskala Mii NAN na probe!!! 
Niczego konstruktywnego sie nie spodziewam, ta baba jest naprawde tragiczna i brak jej podstawowych kompetencji, ale nie mamy jak zmienic lekarza... :-(
nowosci teraz ma wiec wcina bo przeszlismy na nowe sloiczki te po 10 miesiacu i o dziwo jak na razie mu bardzo smakuja :-) fakt sa tam dosc duze kawalki warzyw dziewczyny ale Sami sobie jakos z nimi radzi
:-)
No i z aventu jako gryzaczek